Yılın en heyecanlı günü için geri sayım başladı. Yılbaşını ailenin küçük bireyleri için de eğlenceli hale getirmek için Tchibo’nun “Yaratıcı ve Eğlenceli Yeniyıl” temalı ürünleri tam size göre… Yeni yıl konseptli mutfak aksesuarları ve çocuklar için renkli hediye alternatifleri herkesi yeni yıl ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya davet ediyor.

Hazırladığı özel temaları ile hayata dair konforlu ve pratik çözümler sunan Tchibo, evde ailece geçirilen yeni yıl kutlamalarına sürpriz ürünleriyle yaratıcılık katacak. Yeni yıl konseptli pişirme aksesuarları, çocuklar için renkli pijamalar ve çok daha fazlası yılbaşı akşamını hep birlikte lezzetli ve keyifli bir şekilde kutlamanıza yardımcı olacak.

Mutfakta mis gibi kurabiye kokusu

“Yaratıcı ve Eğlenceli Yeniyıl” temalı ürünler arasında mutfakta çocuklarla yaratıcılığınızı zorlayacağınız aksesuarlar ön plana çıkıyor. 5 çeşit Noel motifinden oluşan Kurabiye Kalıbı ile badem, fındık, meyve, çikolata gibi malzemelerle pişireceğiniz kurabiyeler çocukların favorisi olacak. Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi pasta ürünleri için en güzel sosu Benmari Kabı ile pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Tencereye sabitlemek için uzun sapı ve kancası işi daha da kolaylaştıracak. Hamur işleri kolayca süslemek içinse Pasta Süsleme Kalemi ihtiyacınız olan tek şey. Çikolata, krema, tereyağı gibi malzemeleri şırınga gibi sıkarak görsel olarak harikalar yaratabilirsiniz. Dijital Mutfak Terazisi ise pilsiz kullanım özelliği, büyük LC ekranı, hijyenik cam yüzeyi ile mutfakta en büyük yardımcınız olacak.

Tatlıların sunumunu çocuklar için daha eğlenceli getirmek için Altın Dekorlu Tatlı Tabakları’nı tercih edebilirsiniz. Kaliteli porselenden tabaklar 4 farklı Noel motifi ile sunumlara renk katacak. Ev dekorlu Büyük Kupa ise renkli Noel süslemesiyle gün boyu en güzel eşlikçi olacak.

Çocuklar için yumuşacık, renkli, eğlenceli öneriler

Çocukların yılbaşı heyecanı yetişkinlerden çok önce başlar ve sürer. Mavi ve pembe renk seçeneği ile sunulan İnterlock Pijama’yı çocuklar üzerinden çıkarmak istemeyecek. Cilt dostu, sertifikalı ekolojik pamukla dokunan pijamalar, hem yumuşacık hem de Noel konseptli desenleriyle rengarenk… İçi yumuşacık havludan Kaymaz Çorap ise tırtıklı yapısıyla kaymıyor ve rahat hissettiriyor. Eğlencesiz yılbaşı olmaz. Kendin Yap Şapka Seti’nde yer alan ponpon, baston şeker, kalp, kar tanesi gibi yapışkanlı motiflerle Noel şapkanızı dilediğinizce tasarlayabilirsiniz.

Tchibo’nun yeni “Yaratıcı ve Eğlenceli Yeniyıl” temalı ürünleri, www.tchibo.com.tr  internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.