Arzum’un, sahada tüketicinin hayatını kolaylaştıran Dijital Promotör uygulaması, perakende sektörünün en prestiji ödüllerinden biri olarak kabul edilen Perakende Güneşi Ödülleri’nde ‘Pandemi Dönemi Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, ‘Perakende Güneşi Ödülleri’nde ‘Pandemi Dönemi Başarı Ödülü’ne layık görüldü. 

Perakende sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Perakende Güneşi Ödülleri’nde Arzum, ‘Dijital Promotör’ projesiyle ödüle hak kazandı. Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği Perakende Güneşi Ödülleri töreninde ‘Pandemi Dönemi Başarı Ödülü’nü Arzum Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serhan Giray aldı. 

“Dijital Promotör Türkiye’de bir ilk”

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende konuşan Serhan Giray, pandemi döneminde dijitalleşmenin her alanda olduğu gibi satışta da odaklanılması gereken bir konu olduğunu belirtti. “Biz de Arzum olarak bu alanda kendimizi geliştiriyor ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diyen Giray sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu dönemde satış sırasında tüketicilerin dikkati çekebilme, ürününüzü kısa sürede en iyi şekilde aktarabilme dijitalleşmenin sağladığı en iyi avantajlardan biri. Biz de bu noktada, Türkiye’de bir ilk olan ve bize bu değerli ödülü getiren ‘Dijital Promotör’ü devreye soktuk. Uygulamamızla, sahada tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz.

Ürün satışını desteklemeye yönelik geliştirdiğimiz bu dijital sistemle tüketicilerimiz, üzerinde çip takılı Arzum ürünlerine dokunduğu anda ekrandaki tanıtım videosu ile karşılaşıyor. Dijital Promotör uygulamamız, özellikle pandemi sürecinde mağaza içerisinde sosyal mesafe korunarak ürün hakkında detaylı bilgi alınmasını kolaylaştırıyor. İnovasyon ve tasarım odaklı bir şirket olarak gece gündüz çalışıyoruz. Bu çabalarımızın böyle değerli ödüllerle taçlandırılması bizi daha da motive ediyor.”

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 50 yılı aşkın köklü tarihiyle sektörde ‘Sen dokunursun değişir dünya’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle, güvenilir ve yenilikçi bir marka. Türkiye ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştiriyor.

Türkiye’de ilklere imza atarak küçük ev aletleri sektörüne yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası  birçok yarışmada prestijli ödüllerin sahibi olan Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını da misyon edindi. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzetler sunan Arzum OKKA’lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm oldu.

2019’un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile ses getiren, tasarım ve performansın buluştuğu bakım serisi Ducati by Arzum  ile erkeklerin kişisel bakımında da vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını sürdürüyor. 2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor talep gören halka arz ile gücüne güç katan Arzum, dünya markası olma hedefiyle yeni başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.