50 yıllık ortaklığını kutlayan Lacoste ve efsanevi Roland-Garros stadyumu için çok özel bir yıl. Bu efsanevi, özgün iş birliğini onurlandırmak için bugün Lacoste; klasik, rafine ve René Lacoste’un tenis mirasıyla uyumlu bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyon; kort içinde veya dışında, markanın geçmişini malzemelerdeki teknolojik yeniliklerle birleştiriyor. Lacoste, aynı zamanda Roland-Garros Stadyumu’nun yeni mimari unsurlarından da ilham aldı: Koleksiyonun tüm parçalarında Philippe-Chatrier kortunun yeni çatısının hatlarını çağrıştıran ince çizgilere yer veriliyor. Koleksiyonun renkleri klasik ve markanın tarihine sadık kalıyor.

Performans Koleksiyonu

Kortlardaki performans odaklı siluetler zarif, rahat ve grafiksel, aynı zamanda güçlü bir mirası temsil ediyor. Tasarımlar, marka mirasına ve turnuvanın önemli stil kodlarıyla saygı gösteriyor. Tasarımlar, oyuncu hareket halindeyken hareket özgürlüğüne ilham veren gizli, ince çizgiler sergiliyor. Jakarlı file kullanımı; ikonik kortun zemin ve çatı hatlarını andırıyor. Roland-Garros ve Lacoste renk paletlerinin her ikisi de temel olarak öne çıkıyor. Kadınlar için René Lacoste’un giydiği klasik tenis kazaklarından ilham alan büyük bir V yakayı içeren tasarımlar, modern bir görünüm yaratmak için kaplamalar ve şeffaflıkla ustaca bir araya geliyor.

Hakemler, yan hakemler ve top toplayıcı çocuklar

Kortta zarafet zorunludur. Hakemlerin silueti mavi ve beyaz renklerde sade ve klasik. Yan hakem kıyafetleri, sahanın grafik tasarımına uygun ve ayağın altındaki kilin renginden çizilen zarif, koyu kırmızıyı sergiliyor. Geçen yıl olduğu gibi, top toplayıcı çocuklar, kortları geleneksel mavi ve kırmızı Lacoste renklerini karıştıran sportif bir görünümle yönetecekler.

2021 için yeni – sınırlı sayıda Roland-Garros kokusu

Roland-Garros sınırlı sayıda L.12.12 koku: tazelik ve toprak kort.

Bu hafif, taze, erkeksi kokuyla, parfümcüler Marie Salamagne ve Anne Ayo’nun, Philippe Chatrier tenis kortunun ünlü toprak örneğinden yeniden yarattığı benzersiz bir ‘toprak kort’ bükümüyle geliştirilmiş ışıltılı bir narenciye olan L.12.12 Blanc’ın imza üst notasını buluyoruz. Bu eşsiz kombinasyonun sonucu? Anında etki yaratan tonik, aromatik, odunsu bir koku. Narenciyenin canlandırıcı enerjisi, yeşil bitki notalarının heyecanı ve ahşabın ve toprak karışımının sarmalayıcı gücü incelikle öne çıkıyor.

Şişenin şekli ikonik timsah işlemeli beyaz pamuklu polo gömleği çağrıştırırken, şişenin ön yüzündeki renkler Paris turnuvasının efsanevi turuncu ve yeşil tonlarının modern bir yorumunu barındırıyor. İç içe geçmiş R ve G arması üzerinde, efsanevi oyuncunun imzası, kazanılan bir setin sonunda verilen bir imza gibi zafer kazanıyor.

Lacoste x Roland-Garros gözlük

Roland-Garros güneş gözlükleri, sofistike tasarımları ve üstün kaliteli malzemeleriyle otantik Fransız zarafetini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Koleksiyonda bir erkek, bir kadın ve bir çocuk stili enjekte edilmiş plastikten yapılmış ve bir sapında klasik Lacoste yazısı ve diğerinde özel bir Roland-Garros yazısı bulunan çift logo ile detaylandırılıyor.

Roland-Garros Gözlük Koleksiyonu Fransa’da pazarlanacak, turnuva boyunca Stadia’da, Lacoste mağazalarında ve seçkin optik mağazasında satışa sunulacak.

Roland-Garros koleksiyonu 28 Nisan’dan itibaren www.lacoste.com’da satışa sunulacak.

Roland-Garros Hakkında; Sporseverlerin ve genel halkın gözünde Roland-Garros kaçırılmayacak bir olaydır. Roland-Garros 2020, dünya çapında 222 ülkede yayınlandı ve birinci sınıf uluslararası bir spor etkinliği olduğunu doğruladı. Fransız Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Roland-Garros, tenis tarihinin en eski ve en asil zeminlerinden biri olan toprakta oynanan tek Grand Slam turnuvasıdır.