Bebeklerin sağlığı söz konusu olduğunda tüm ebeveynler en doğru kararı vermek ister. Peki, doğru temizlenmeyen bir burnun henüz bazı refleksleri gelişmemiş miniklerin huzuru ve mutluluğu için önemli bir durum olduğu yeteri kadar biliniyor mu?

En temel ihtiyaç olan nefes alabilmek bebekler için bazı durumlarda zorlayıcı bir sorun haline geliyor. Özellikle de doğru temizlenmeyen burun, yetişkinlere nazaran dar olan kanalları tıkayarak nefes almayı güç hale getiriyor. Bebeklerin sağlıklı gelişimini her şeyin üstünde tutan Wee Baby, geliştirdiği Burun Aspiratörü ile miniklerin günlük burun hijyeni için önemli bir yardımcıya dönüşüyor.

Rahat nefes alan bebeklerle keyifli gelişim

Bebekler sadece burundan nefes alır, ağızdan nefes alma refleksi ise zamanla gelişir. Dolayısıyla bebeğin burun kanalları rahat nefes alabilmesi için her zaman açık olmalıdır. Bu hassasiyetle tasarlanan Burun Aspiratörü, bebeğin burun içi salgısının pratik ve hijyenik bir şekilde temizlenmesine yardımcı oluyor. Güvenle kullanılabilmesi için mukusu filtrede toplayan aspiratör; bebeğin emme, uyumu, beslenme aktivitelerinde huzurlu olmasını sağlıyor. Burun içi salgısı düzenli olarak temizlendiğinde ise kulak ve solunum yolu enfeksiyonu riski minimuma iniyor.

Ergonomik tasarımıyla ebeveynlerin kullanımını kolaylaştıran Burun Aspiratörü, birleştirilmesi ve kolay kurulmasıyla dikkat çekiyor. Yumuşak silikondan üretilen tek kullanımlık aspiratör ucu, bebeğin burnunun tahriş olmasını önlüyor.

Bünyesinde Türkiye’nin lider anne ve bebek ürünleri markalarından Wee Baby ile birlikte MyCey ve Bebsi markalarını bulunduran Burda Bebek Ürünleri, aynı zamanda da İngiltere’nin 1 numaralı anne bebek ürünleri markası olan Tommee Tippee’nin ve ayrıca Kietla ve Freeds’in distribütörlüğünü yapıyor.