“Bahçeden Mutfağa” konseptiyle geliştirdiği ve yenilediği “Sürdürülebilir Menü” ile misafirlerine bölgenin yemek kültüründen esinlenen benzersiz tatlar sunan Argos in Cappadocia’da gastronomik lezzetler, unutulmaz bir deneyim eşliğinde, otelin lezzet durağı Seki Restaurant’ta misafirlerini bekliyor. Mevsimsel değişimlerle birlikte misafirlerin bölgeye has lezzetleri tatması için yenilenen, geleneksel tariflerin modernize edilerek hazırlandığı menü ile yemeklerin sürdürülebilirliği sağlanarak Anadolu mutfağını dünyaya tanıtmak ve tattırmak hedefleniyor.

Benzersiz coğrafyası ile Kapadokya’nın tüm güzelliklerini yansıtan Argos in Cappadocia içinde bulunan Seki Restaurant’ın menüsü bölgenin yemek tarihine bağlı kalarak ve alternatif kaynakları üretime katılarak yenilendi. Yöresel ürünlerin güncel sunumlara uyarlandığı menü, Argos bahçelerinden mevsiminde toplanan sebze ve meyvelerle damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor.  

Bölgeye has en kaliteli ürün ve rekolte alımlarıyla hazırlanan menüde, Taze Baharat Salatası, Antep Fıstıklı Rafık, Kış Gömeci, Kâğıtta Pastırma, Tandırdan Asado, Soya Sos ile Güveçte Pişmiş Dana Yanağı ve Çıtır Kabak Tatlısı gibi lezzetler, şefin tavsiyeleri olarak öne çıkıyor. Sağlıklı alternatifler ile zenginleştirilen menüde glutensiz, vejetaryan ve vegan beslenenler için de alternatifler yer alıyor.

Argos in Cappadocia, yörenin mutfak mirasını korumak ve yaşatmak amacıyla geliştirdiği “Bahçeden Mutfağa” konsepti ile menüsündeki lezzetlerde kendi yetiştirdiği ürünleri kullanıyor. Ürünleri ilk elden organikleştirerek, sebze ve meyve ihtiyacını topraktan karşılayan Argos in Cappadocia, misafirlerini de bu deneyime dahil etmek için Argos bahçelerine davet ediyor.

Misafirler, yemek atölyelerine katılarak bahçeden sofraya yolculuk deneyimini de yaşama fırsatı buluyor. Atölyeler sırasında bahçelerden topladıkları mahsullerle isterlerse yöresel menüler oluşturabiliyor. 

Damak zevkine düşkün olanların ve keyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi Argos in Cappadocia ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.