Yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konsepti ile G-Beyond misafirlerini özel hissettirmeye hazırlanıyor! Akdeniz’in en büyük marinalarından biri olan Yalıkavak Marina’ya tepeden bakan Mar Yapı’nın G-Beyond projesi, 2+1 ve 3,5+1 rezidans seçenekleri ile eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Eşsiz konum, mükemmel manzara, zamansız mimari tasarım, yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konseptiyle Bodrum Yalıkavak’ta bulunan G- Beyond, minimum iki hafta kiralanan 2+1 ve 3,5+1 rezidans seçenekleri ile tatil anlayışına yeni bir soluk getiriyor.  Mükemmel tatil deneyimini tüm yaz yaşamak isteyenler için G-Beyond, sezonluk olarak da kiralanabilme imkanı sunuyor.

Her yaptığı projede beklentilerin üzerinde mükemmel işlere imza atan Mar Yapı G-Beyond projesi ile doğanın huzur dolu atmosferini Ege’nin nefes kesen manzarası ile birleştirerek lüksün tanımını düşlerinde ötesine taşıyor. Lüksün en incelikli hali olan 23,001,53 m2 alanda 50 konutluk proje, 1+1 /2+1 / 3,5+1 / 4+1 / 5+1 / 6+1 / 7+1 / 8+1 lüks rezidans ve villa seçeneklerini içinde barındırıyor.