Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 3,6 milyonu aşan kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, YouTube kanalındaki spordan, gündem, eğlence ve yatırım dünyasına kadar geniş yelpazedeki özel içerikleri, hafta içi her gün yayınlanan keyifli canlı yayın programları ile farklılaşıyor. 

Ünlü müzisyen Emre Aydın’ın sunacağı ‘Kriptalk Show’ her bölümde farklı bir konuğu ağırlarken, özel hikayelerin anlatılacağı, sohbet ve müzik dolu keyifli anlar vaat ediyor. 

27 Haziran Pazar günü BtcTurk YouTube kanalında yayınlanacak programın ilk konuğu ise Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar olurken, önümüzdeki programların konukları arasında Fatma Turgut ve Sokrat St. yer alıyor.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, Youtube kanalındaki özel içerikleri ve hafta içi her gün izleyicilerle buluşan canlı yayınları ile öne çıkıyor. Bu kapsamda yepyeni bir program BtcTurk YouTube kanalında başlıyor.  

Emra Aydın’ın, her bölümde farklı konukları ağırlayacağı ‘Kriptalk Show’ 27 Haziran Pazar günü BtcTurk Youtube kanalında yayınlanacak. Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar’ın konuk olacağı ilk programda Bitcoin, kriptopara ve yatırımlar konularının yanı sıra müzik dolu keyifli sohbet izleyicilerle buluşacak. Önümüzdeki programların konukları arasında da Fatma Turgut ve Sokrat St. bulunuyor. 

BtcTurk YouTube kanalı https://www.youtube.com/c/BTCTurkOfficial/videos linkinden izlenebilir. 

BtcTurk Hakkında

2013 yılında Kerem Tibuk tarafında kurulan ve CEO’luğunu Özgür Güneri’nin yaptığı Türkiye’nin en büyük kriptopara işlem platformu BtcTurk, kripto alım satım platformu olarak hizmet veriyor. 1 Temmuz 2013’te TL ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün 850 çalışanı bulunuyor. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 3,6 milyon kullanıcısına 7/24 hizmet veriyor.