Happy Moon’s, pandemiyle birlikte değişen tüketici alışkanlıklarından yola çıkarak zincir restorancılıkta farklı bir çalışmaya imza attı ve konuklarının yoğun talebi üzerine ünlülerin beslenme uzmanı, diyetisyen Nilay Keçeci ile birlikte fit bir menü hazırladı. Menüde; Keçeci’nin özel tarifleriyle hazırlanan, düşük kalorili olmasının yanı sıra lezzetin ön planda tutulduğu sağlıklı besinler ve farklı vegan tatlar yer alıyor. 

Fit maş fasulyeli tavuk şiş, ananaslı biftek ve tofulu dürümün de aralarında bulunduğu toplamda 12 ayrı lezzetten oluşan menü ile sağlıklı beslenme sürecinin adeta tek seçeneği olarak görülen salata tariflerine çok sayıda alternatif sunuluyor.

Fit menünün ülke genelindeki 35 Happy Moon’s şubesinde sunulmaya başlandığını anlatan Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Pandemi sürecinin ardından şekillenen yeni dönemde; hijyen kurallarının önemini koruyacağını, sektördeki dijital yatırımların süreceğini ve insanların sağlıklı ürünlere yöneliminin artarak devam edeceğini düşüyoruz. 

Biz, grup olarak pandeminin ardından şekillenecek yeni döneme zaten hazırdık. Bu anlamda bir ayağımızı biraz daha güçlendirmek istedik onu da işin uzmanı Nilay Keçeci ile hazırladığımız fit menü ile tamamladık” dedi.