Dünyanın en çok satan yenilikçi, tüketici dostu el fenerlerine imza atan Nebo, yepyeni bir aydınlatma deneyimi için BIG Poppy 300 Lümen Fener’i geliştirdi. Aynı anda lümen ve alev ışığı verebilen BIG Poppy, cep telefonu ve tablet gibi USB ile şarj olabilen cihazlar için powerbank görevi de görüyor.   

Günün değişen ve gelişen ihtiyaçlarına ayak uydurarak yenilikçi ve öncü aydınlatma ürünleri geliştiren Nebo, yeni BIG Poppy 300 Lümen Feneri’ni kullanıcılarıyla buluşturdu. Yeni fener, parlak 120 lümen, spot ışık ve titreyen alev ışığı simülasyonuyla farklı bir aydınlatma deneyimi sunuyor.

Tasarımı ve fonksiyonlarıyla dikkatleri üzerine çeken fener, asansörlü sistemi sayesinde kullanım sonrası kolayca yuvasına giriyor. Şarj edilebilir özelliğinin yanı sıra, güç kaynağı yapısıyla da tablet ve cep telefonları için birer powerbank görevi görüyor. Dört farklı ışık seçeneği bulunan fener, üst ve yan askılarıyla kolay bir tutuş sağlıyor. Siyah kauçuk gövde tasarımıyla suya ve darbelere karşı son derece dayanıklı olan fener, 136 gram ağırlığıyla istediğiniz her yere sizinle geliyor.

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz BIG Poppy 300 Lümen Feneri’nin fiyatı 349,90 TL’dir.