Hamilelik sırasında alınan fazla kilolara bağlı sarkmalar, doğum sonrasında anneleri endişelendirebiliyor. Onların mutluluğu ve sağlığı için birbirinden özel ürünler tasarlayan MYCey, “İnceltici Ayarlanabilir Korse” ile kadınların yeni yıla formda girmelerini sağlıyor. Düzenli kullanımda sarkmaların giderilmesine, şişkinliklerin azaltılmasına, karın ayrımı çizgisinin ve kasların hızla iyileşmesine yardımcı olan korse, anneleri doğum öncesi vücuduna kavuşturuyor.

Doğum, hayatın en büyük mucizeleri arasında yer alsa da sonrasında oluşabilen vücuttaki deformasyonların giderilmesi beklenenden fazla zaman alabiliyor.  Anne ve bebekler için birbirinden faydalı ve kullanışlı ürünler sunarak onların her an yanında olan MYCey, “İnceltici Ayarlanabilir Korse” ile annelerin yeni yıla formda girmelerini sağlıyor.

“Hamile ve Anne Çamaşırları” kategorisinde yer alan korse, bel ve mide bölgesini rahatsız etmeden sıkıştırıyor, düzenli kullanımda karın bölgesinde oluşan sarkmaları gideriyor.  Karnın toparlanmasına ve iyileşmesine böylece annelerin doğum öncesi vücuduna daha hızlı dönmesine yardımcı oluyor.

Sınırsızca hareket etmenize imkan tanıyor

Kolayca bağlanabilen ve kıyafetlerin altına rahatça giyilebilen “İnceltici Ayarlanabilir Korse”, hava aldıran yapısıyla günlük kullanıma uyum sağlıyor. Yumuşak sünger destekleri ve yüksekliğiyle son derece rahat olan korse, cildi sıkıştırmadan gün boyu sınırsızca hareket etmenize imkan tanıyor. Sırt bölgesinde bulunan balenlerle vücudu dik tutan korse, bebek bakımı sırasında oluşabilecek ağrıları da engelliyor. Üç noktalı sargı sistemiyle her vücut tipine göre ayarlanabiliyor ve kontrollü bir sıkılaştırma sağlıyor. Çapraz bantlı ekstra kemer desteğiyle de disklere binen yükleri hafifletiyor.

MYCey’in “Hamile ve Anne Çamaşırları” kategorisi altında sunduğu ürünleriyle ilgili daha detaylı bilgi almak için https://www.mycey.com/ internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.