Ariş Pırlanta’nın zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan Çakra Koleksiyonu’nda yer alan takılarla günün her saati dikkatler üzerinizde olacak.Çakra sembollerinin Ariş Pırlanta’nın olağanüstü işçiliği ile buluştuğu koleksiyon, mineli ya da minesiz kolye, bileklik ve yüzük modellerinden oluşuyor.

Bedenimizdeki 7 ana çakranın sembollerinden oluşan Ariş Pırlanta Çakra Koleksiyonu ile enerjiniz artsın, neşeniz etrafınızı aydınlatsın. Çakra sembollerinin Ariş Pırlanta’nın olağanüstü işçiliği ile buluştuğu koleksiyon, mineli ya da minesiz kolye, bileklik ve yüzük modellerinden oluşuyor. 

Enerjiniz yükselsin, ışığınız her yeri sarsın

Zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan Çakra Koleksiyonu’nda yer alan tüm takılarla günün her saati dikkatler üzerinizde olacak. Plaj kombinleriniz için de vazgeçemeyeceğiniz Ariş Pırlanta Çakra modelleri ile tarzınızı konuşturacaksınız. 

Yaşam enerjisini yükseltmeye yardımcı olan çakralar tamamen açık olduğunda vücudumuzdaki enerji serbestçe dolaşır. Bu da mutlu ve huzurlu yaşamın keyfini çıkarmanın anahtarıdır. Siz de hem kendinize hem de sevdiklerinize mutlu, sevgi ve pozitif enerjilerle dolu, ışıl ışıl bir yaşamın anahtarını Ariş Pırlanta Çakra Koleksiyonu’ndaki birbirinden güzel sembollerden birini seçerek armağan edebilirsiniz.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.