YOTEL İstanbul, tüm dünyadaki YOTEL otelleri ile birlikte İstanbul Havalimanı kara tarafındaki otelinde YOFest’21 adı altında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Haziran’da başlayan ve Ekim ayı sonuna kadar sürecek festivalde 12 Temmuz itibariyle Çikolata Haftası başlıyor. 1950 yılında ticaret hayatına başlayan, %100 Türk markası Zambo Çikolata ile anlaşan YOTEL, 12 – 18 Temmuz tarihleri arasında geçmişten günümüze yaşanan bir nostalji olan Meşhur Beyoğlu Çikolatası ile çikolata şelalesinden tatları kara tarafındaki otelde konuklara ve havalimanı ziyaretçilerine sunacak.

YOTEL İstanbul’un hemen girişinde bulunan yeme, içme, sosyalleşme alanı Komyuniti Restaurant’ta gerçekleşen festivalde, Şef İskender Kara tarafından hazırlanan, festivale özel lezzetleri tatmak isteyenler için YOFest’in Türkiye’deki etkinlik takvimi şöyle;

YOFest’21 Takvimi

12-18 Temmuz 2021 / Çikolata Haftası

19-25 Temmuz 2021 / Türk Haftası

26 Temmuz – 08 Ağustos 2021 / Kahve Haftası

09-22 Ağustos 2021 / Ev Yapımı Maraş Dondurma Haftası

23 Ağustos – 05 Eylül 2021 / Kokteyller ve Limonata Haftası

06-19 Eylül 2021 / Bira Keyfi Haftası

20 Eylül – 03 Ekim 2021 / Şarap ve Peynir Haftası

04-10 Ekim 2021 / Mantar Haftası 

11-24 Ekim 2021 / Viski Tadım Haftası

25-31 Ekim 2021 /Cadılar Bayramı Haftası

YOTEL Hakkında

Birinci sınıf seyahatin lüksünden esinlenen ve yolcu ihtiyaçlarını merkeze alarak tasarlanan YOTEL, lüks otellerin temel unsurlarını daha küçük, akıllı alanlara taşırken ortak çalışma, toplantı ve spor alanları ile talep gören lokasyonlarda değer ve topluluk duygusu sunuyor. Premium kabinlerde YOTEL’in özel ayarlanabilir SmartBedTM yatakları, canlandırıcı yağmur duşları, akıllı TV’ler, çoklu güç ve USB noktaları ve kolay bağlantı özellikleri bulunuyor. 

YOTEL halihazırda Londra Gatwick, Londra Heathrow, Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle, İstanbul Havalimanı (2) ve Singapur Changi’de yedi havalimanı oteli, New York, Boston, San Francisco, Washington DC, Edinburgh, Amsterdam, Glasgow, Porto, Singapur ve Londra’da on şehir oteli ile Park City’de bir kayak merkezi oteli işletiyor. YOTEL, Dubai, Cenevre, Miami, Mammoth, Atlanta ve Melbourne dahil olmak üzere uluslararası yeni projelerle hızla büyümeyi hedefliyor. 

YOTEL’in başlıca hissedarları arasında Starwood Capital Group, Talal Jassim Al-Bahar Group, United Investment Portugal ve Kuwait Real Estate Company (AQARAT) bulunuyor.

YOTEL, lüks havayolu seyahatinin dilini birinci sınıf seyahatten ilham alarak küçük ama lüks bir kabine çeviren YO! kurucusu Simon Woodroffe OBE tarafından hayata geçirildi.

Detaylı bilgi için www.yotel.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ZAMBO hakkında

1950 yılında ticaret hayatına başlayan Zambo Çikolata 70 yılı aşkın süredir Türkiye’de üretimine devam etmektedir. Ortaya çıkardığı ürünler, kaliteli üretim anlayışı ve ürünleri sunma aşamasında gösterdiği hassasiyet, kendisini Türkiye çikolata sektöründe önemli bir konuma getirmiştir.

Geçmişten günümüze yaşanan bir nostalji olan Meşhur Beyoğlu Çikolatası olarak bilinen çikolatalar benzersiz tadı ve adıyla Zambo Çikolatanın özel ürünleri arasındadır. Sektöründe her zaman yeniliklerin öncüsü olan Zambo Çikolata neredeyse yediğiniz her waffle’a lezzet veren özenle seçilmiş doğal kuruyemişlerin, en iyi hammaddelerle birleşmesiyle oluşan waffle soslarının da üreticisidir.

 Zambo, ürünleri ile %100 Türk markası olarak lezzet hikâyesine devam etmektedir.