Çağdaş sanatın en şık unsurlarıyla tasarlanan W Istanbul; teras, bahçe ve cabana’ ların ön planda olduğu Mahmut Anlar imzalı odalarıyla şehrin tam da merkezinde rahat bir nefes aldırıyor. Her zevk ve ihtiyaca uygun olacak şekilde, farklı konseptlerle tasarlanan odalar misafirlere konforlu bir ortam sunarken; aynı zamanda odaların içinden geçen bir köprüyle doğaya geçiş yapan misafirler kendilerine özel, açık alanlarda temiz havanın tadını doyasıya çıkarıyor.  

Ayrıca W Istanbul, içerisinde sakladığı gizli bahçesi Secret Garden ile sosyalleşmek isteyen misafirlerine uygun bir alan yaratıyor. Otelin ortak kullanım alanı olan bu şık, gizli bahçede ister rengarenk kokteyller ile serinle, ister arkadaşlarınla sohbet et, ister çalış; alanı nasıl kullanacağın senin elinde! 

W’da Summer Sale Zamanı 

Şehrin kalbinde, kalabalığın hem içinde hem dışında, ister kendi bahçende ister sosyal bir alanda rahat bir nefes almak isteyenler için W Istanbul; 11 Eylül’e kadar geçerli summer sale ile göz kırpıyor. Spectacular Room, Fabulous Room, Marvelous Cabana Room ve diğer oda çeşitleriyle ilgili detaylı bilgi https://www.wistanbulhotel.com ‘ da seni bekliyor.