Genç kuşağın başarılı kalemlerinden Göktuğ Canbaba’dan minik kalplere dokunacak sıcacık öyküler… Paylaşmak, sevgi, saygı, erdem gibi kavramların etkileyici hikayelerle anlatıldığı sesli kitap serisi Audioteka’da minik dinleyicileri bekliyor.

Çocukların kitaplarla olan ilişkisini bir üst noktaya taşımayı hedefleyen Audioteka, birbirinden keyifli ve öğretici içeriklere ev sahipliği yapıyor. Zengin arşiviyle birçok seçenek sunan Audioteka, Göktuğ Canbaba’nın imzasını taşıyan ve sekiz kitaptan oluşan Hikayelerle Değerler Eğitimi ile çocukların hayatını şekillendirecek olan değer kavramını sıcacık bir dille anlatıyor.

Çocukların gelişiminde kilit rol oynayacak

Adalet, duygudaşlık ve alçakgönüllülük gibi farklı konular üzerine sekiz farklı öykünün işlendiği seride; Şarkı Söyleyen Ihlamur, Havalı Maymun, Utangaç Papağan Huli, Pandanın Hayali, Kunduzların Hırsı, Kelebek Ormanı, Ev Kedisi Mırnav, Aslanın Kararı kitapları yer alıyor.

Aslanın Kararı kitabında, güç elde etmenin saygı ve adalet kavramları üzerindeki etkisini anlatan sesli kitap, Kunduzların Hırsı öyküsünde ise sorumluluk ve iş birliğinin önemine vurgu yapıyor. Serinin en eğlenceli öykülerinden biri olan Şarkı Söyleyen Ihlamur, sevgi ve hoşgörü konusunu işlerken, Havalı Maymun, cesaret ve empati ile ilgili miniklere önemli dersler veriyor.

Bir ev kedisinin dışarıdaki dostlarıyla olan ilişkisini yardımlaşma ve paylaşma değerleriyle anlatan Ev Kedisi Mırnav’ın yanı sıra Utangaç Papağan Huli ile güzel sesi ile dinleyenleri kendine hayran bırakan bir papağanın öyküsüne konuk ediyor. Kelebek Ormanı’nda birlik ve özgürlük kavramları bir kelebeğin gözünden aktarılırken, Utangaç Panda ile tasarruflu ve sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu macera dolu bir serüvenle anlatıyor. www.audioteka.com.tr