Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen ve kongre, toplantı ve etkinlik sektörünü üç gün boyunca Antalya’da buluşturan Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards Türk Hava Yolları’nın destekleri, TOBB, ATSO ve TÜRSAB katkıları ile görkemli bir törenle sona erdi. Muhteşem kırmızı halı seremonisiyle başlayan gecede, M.I.C.E sektörünün en iyileri ödüllerini aldı.

Dünyanın önde gelen markaları ve toplantı, kongre ve etkinlik sektörünün temsilcileri, uzun bir aradan sonra Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards organizasyonu kapsamında Antalya’da bir araya geldi. 07-09 Kasım tarihleri arasında üç gün boyunca süren ve 7 binin üzerinde B2B toplantısıyla Antalya ticari hacmine çok büyük katkı sağlayan organizasyonun sonunda ise, MICE alanında en başarılı marka ve projeler dün gece gerçekleşen görkemli ödül töreninde sahiplerini buldu.

Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards törenine, toplantı, kongre ve etkinlik sektörünün temsilcilerinin yanı sıra, üst düzey yöneticiler ve sanat dünyasından ünlü davetliler katıldı.

NEST Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen gecede bir konuşma yapan Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, şunları söyledi: “Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünü bir araya getiren buluşmamızı bu sene turizm başkenti Antalya’da yapmanın gururunu yaşadık. Antalya altyapısı, 200 bin koltuk kapasitesi, muhteşem tesisleri ve güzelliği ile Türkiye’nin en önemli M.I.C.E destinasyonu. Pandemi nedeniyle durgunlaşan sektörümüzü yeniden atağa kaldırmak için Antalya’dan daha iyi bir seçim olamazdı. Ülkemiz turizmine büyük katkıları olan kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini dünya çapında artırmayı hedefleyen organizasyonumuzla aynı zamanda sektörün yeni iş birlikleri geliştirmesine vesile olduk ve bu zorlu süreçte üretmekten vazgeçmeyen sektörümüzün başarılı işlerine ödüllerini sunduk.”

Törende söz alan NEST Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi Genel Müdürü Zafer Alkaya ise şu açıklamayı yaptı: “Kongre, turizm ve etkinlik sektörünün en büyük buluşması olan Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards bu yıl Antalya’da yapılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Antalya kongre turizminin uluslararası merkezi olmayı hak ediyor. Her şey dahil sisteme göre 4-5 kat daha fazla gelir bırakan bir turizm potansiyelden bahsediyoruz. Bizler de bu potansiyelin farkındayız ve buna yatırım yapıyoruz. Avrupa’nın en gelişmiş ve en büyük kongre merkezi olan NEST Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi tüm turizmcilerimizin hizmetindedir.”

ÖDÜL KAZANANLAR LİSTESİ

Konuşmaların ardından 23 farklı kategoride projelerin değerlendirildiği gecede, en iyi etkinlik prodüksiyonundan en iyi dijital etkinliğe, en iyi incentive etkinliğinden en iyi kültür sanat etkinliğine kadar pek çok ödül sahiplerini buldu. 9’uncu ACE of M.I.C.E. Awards Onur Ödülü Türk Hava Yolları Yurtiçi Satış Başkanı Emre Menevşe’ye takdim edilirken, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya da Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Gecede ödül kazanan diğer marka ve projeler ise şu şekilde oldu:

9. ACE OF M.I.C.E. AWARDS Başarı Ödülü: GO TÜRKİYE

En İyi Davet Etkinliği: Reflections Istanbul- Zamansız Sofralar Sergisi

En İyi Spor Etkinliği: Heymo ®️ The Experience Design Company- Red Bull M.E.O Season 3 World Finals 2021

En İyi Spor Etkinliği Jüri Özel Ödülü: Prems Art /’Rally Bodrum’

LİMAK HOTELS En İyi Etkinlik: Figür Turizm- Turkcell Elçiler Zirvesi 2020 

En İyi Etkinlik Jüri Özel Ödülü: HeyMo ®️ The Experience Design Company / Red Bull M.E.O Season 3 World Finals 2021

En iyi Gerilla Etkinliği: Decibel Organizayon Dcbl Group – Tazesi ya Denizde Ya Carrefour Sa’da Galata Köprüsü balıkçı etkinliği

En İyi Çıkış Yapan Etkinlik Toplantı Yönetim Firması: HeyMo ®️ The Experience Design Company

9. ACE of M.I.C.E. AWARDS Başarı Ödülü: Klass Magazin

En İyi Belediye Etkinliği: Dimi Reklam Ajansı/Kalamış Yaz Festivali

Susesi Luxury Resort En İyi Lansman Etkinliği: BRF TURİZM/Hyundai TUCSON

Gloria Hotels & Resorts En İyi Roadshow: KOTEX Kızlar Sahaya

ACE of M.I.C.E. EXHİBİTİON BY TURKISH AIRLINES En İyi Stant Ödülü: EMN PRODUCTION

Sunexpress En İyi Zirve: Manastır Etkinlik- Zirve 23- 23 Yetenek Derneği

LUJO HOTEL En İyi Kültür & Sanat Etkinliği: HeyMo ®️ The Experience Design Company- Festtogether Evde 2020 İhtiyaç Haritası

EMN Teknoloji En İyi Incentive Etkinliği: Semtur – Ageon Emeklilik ve Hayat Acentalar Toplantısı ve Satış Konferansı

POLİSAN KANSAI BOYA En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi: Kansersiz Yaşam Derneği

9. ACE of M.I.C.E AWARDS Başarı Ödülü: Magical Night MAG Dergi

Çelebi Havacılık En İyi Ses, Işık, Görüntü Uygulaması: Ouchhh Studio- Parallel Unıverse Exhıbıtıon By Ouchhh

DAIKIN En İyi Stant ve Etkinlik Alanı Tasarımı: 19 Organizasyon- Lexus LC500 Lansman ve Atakule Sergileme

Tanfer Sağlık Grubu En İyi Etkinlik Prodüksiyonu: İmagina Productions- 29 Mayıs İstanbul’un Fethi Kutlaması

GEN İLAÇ VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ En İyi Hibrit/Dijital Etkinlik: HeyMo ®️ The Experience Design Company- Autoshow 2021 Mobility

En İyi Hibrit/Dijital Etkinlik Jüri Özel Ödülü: SMG EVENT- Turkish Cargo- Cargo Talks

MASTERS OF EVENTS BY ACE OF M.I.C.E. AWARDS HAKKINDA

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri, sektör faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, bu alanda hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratma hedefiyle gerçekleştirilen bir organizasyondur. MICE sektörünü ve sektörden hizmet alan kurumsal şirketleri ödül gecesi vasıtasıyla bir araya getirmeyi ve Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini ve ticari hacmini küresel ölçekte arttırmayı hedefleyen ilk ve tek ödül programıdır. ‘Oscar tadında’ bir organizasyon olan ACE of M.I.C.E. Awards, global MICE endüstrisinin en büyük ödül törenidir.