Miss FashionTv 2021 kraliçesi olduktan sonra en çok aranan isimler arasına giren Dilara Kırmıt, her geçen gün işinde hızla yükselmeye devam ediyor. Yapım firmalarının dikkatini de üzerine çekmeyi başaran başarılı güzel Dilara Kırmıt, M yapımın adına Murat Yontanın yapımcılığını üstlendiği, Avrupalı bir dağıtım firmasına teslim edilmek üzere çekilecek 100 film projesine dahil oldu. M yapımın çekeceği 100 film projesinin 5 filminde rol alacak olan yetenekli güzel Dilara Kırmıt, M yapım tarafından tutulacak özel hocalarla film sektörüne hazırlanıyor.

Önümüzdeki günlerde film setine adım atacak olan Dilara Kırmıt “Hedefim oyuncu olmak bu sektöre ilk girdiğimde de hedefim Oyunculuktu Tiyatro eğitimim ve oyunculuk eğitimim var.

Oyuncu olsam da mankenlik yapmaya devam ederim Mankenlik benim dönüm noktam. İçime sinen bir projeyle çıkış yapmak istiyorum Karakter ile bütünleşmek benim için çok önemli hiçbir senaryoda Dilara olmayacağım kendimden farklı bir karakteri canlandırmak Kariyer yolculuğum için çok iyi olacak.” dedi. Hızlı çıkışını başarılı çalışmalarıyla perçinleyen Dilara Kırmıt, renkli dünyada şöhret olmak için değil, marka olabilmek adına yola çıktığını ve yetenekleriyle bunu gerçekleştireceğini de vurguladı.