Filmleri hasılat rekoru kıran seriyi sesli kitap olarak dinleyin54 dilde 100 milyondan fazla okura, sinema uyarlamalarıyla 3 milyar dolar gişe hasılatına ulaşan Açlık Oyunları serisinin dört kitabı daAudioteka aracılığı ile sesli kitap olarak meraklılarıyla buluştu.

Suzanne Collins’in efsanevi serisi Açlık Oyunları’nın dört kitabı da Türkiye’de merakla beklenen ve takip edilen kitaplar arasında öne çıkıyor.  Amerikalı televizyon senaristi ve roman yazarı Suzanne Collins’in kaleme aldığı serinin ilk kitabı 2008’de basıldığında öyle büyük bir okur kitlesine ulaşmıştı ki, tüm gençler roman kahramanları gibi selamlaşmaya, kahraman Katniss gibi saçlarını örmeye başladılar.

“Açlık Oyunları başlasın ve şans hepinizden yana olsun!”

Serinin ilk kitabı Açlık Oyunları ve sırasıyla Ateşi Yakalamak ve Alaycı Kuş’tan sonra dördüncü kitap Kuşların ve Yılanların Şarkısı, Türkiye’de de merakla bekleniyordu. Serinin dördüncü kitabı, dünya ile aynı anda sadece Audioteka’da sesli kitap olarak dinlenmeye başlandı. Serinin tüm kitapları, sesli kitap olarak Audioteka Club aboneliği ile 14 gün boyunca ücretsiz olarak dinleyebiliyor.