Coşkunöz Holding’e ‘Sağlık Kahramanlarına Destek’ ödülüCoşkunöz Holding, tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 pandemisiyle mücadeleyi güçlendirmek, kamunun ve sağlık kuruluşlarının çalışmalarına destek olmak amacıyla başlattığı tıbbi ekipman üretimi ile ödüle layık görüldü. Holding, pandemi sürecindeki kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile örnek uygulamaların değerlendirildiği ‘Ortak Yarınlar Ödül Programı’nda ‘Sağlık Kahramanlarına Destek’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Türkiye ekonomisine ve sanayisine katkı sağlayan Coşkunöz Holding, Covid-19 ile mücadele kapsamında, kamunun ve sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyduğu tıbbi ekipman üretimiyle ödüle layık görüldü.

Holding, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Covid-19 sürecinde kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile örnek uygulamaları ödüllendirmek için düzenlediği “Ortak Yarınlar” programında; Coşkunöz Eğitim Vakfı iş birliğinde Coşkunöz Metal Form (CMF) fabrikasında gerçekleştirdiği tıbbi ekipman üretimi ile ödül aldı. Onlarca projenin online oylama ile değerlendirildiği ve 13 kurumun ödül aldığı programda holding, ‘Sağlık Kahramanlarına Destek’ kategorisi ödülünü kazandı.