Türkiye’nin ilk kişiye özel lezzeti için bir aradalar. Dünyanın en önemli hizmet sektörü markası olan Crowne Plaza Harbiye ve Türkiye Gastronomi derneğinin markası olan Tepe Gourme ile yeni bir hizmet anlayışı için bir araya geldi. Siz değerli misafirlerimiz için bir araya gelerek sizlerin özel günlerinizi planlayıp ve sizler için hazırlanmış olan kişisel menüler ile A+ lezzetleri sunmak için bir aradalar.

2020 pandemi döneminde sizler evde kaldığınızda bizler güvenilir, bilindik ve sağlıklı hizmet anlayışını aileniz ve sevdikleriniz ile evinizde, evimizde, yalınızda, yatınızda, kurumsal acık ve kapalı alanlarda Crowne Plaza Harbiye mutfağında üretilerek Güvenli Turizm Sertifikası, GTA Sertifikası ve Gıda mühendisimizin denetiminden geçerek, deneyimli çalışma arkadaşlarımızın özenli sunumları ile ayağınıza kadar gelecektir.

Pandemi döneminde gelişen paket servisin nasıl A+ hizmet ile sunmak için örnek olmaya geliyor.

Bizler kimiz?

Crowne Plaza Harbiye, dünyaca ünlü IHG (InterContinental Hotels Group) oteller zincirinin en bilindik 5 yıldızlı otel Markasıyız. Markamızın vermiş olduğu hizmet garantisi ile mutfağımızda üretilecek her ürünün doğru kişiler ile desdeklenip farklı lezzetleri bir araya getirebilmek için Türkiye’ nin Gastronomisine yön veren Türkiye Gastronomi derneğinin markası Tepe Gourme ile bir araya gelmenin Lezzetini yaşatmak istiyoruz.Crowne Plaza Harbiye otelinin başına geçen yeni Genel Müdürü Yusuf MAYDA ve Türkiye Gastronomi derneği Başkanı Gürkan Boztepe otelciliğin sadece otel sınırları içinde kalmaması gerektiğine inanıyor Lezzeti her yere götürmeyi amaçlıyorlar.