Rockwell Automation LifecycleIQ™ Hizmetler İle sanayi şirketlerine yeni olasılıkların kapısını açıyorGenişletilmiş profesyonel hizmetler portföyü uzun vadeli ortaklıklar inşa etmek ve endüstriyel değer zincirinin ihtiyaçlarını karşılamak için bilgi ve teknolojiyi birleştiriyor.

Rockwell Automation, özellikle  bu zor zamanlarda, şirketlerin daha hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde inovasyon yapabilmesi için hizmet ve çözüm yetkinliklerini genişletiyor ve yeni markasını tanıtıyor:  LifecycleIQ Hizmetler.

Yeni marka, müşterilerin Rockwell Automation teknolojileri ve eğitimli profesyonelleriyle iletişime geçme olasılıklarını genişletiyor. Bu sayede performanslarını artırmalarına ve endüstriyel değer zinciri genelinde tüm olasılıklarını yeniden şekillendirmelerine yardımcı oluyor.

LifecycleIQ Hizmetler müşterilerin bugün ihtiyaç duyduğu ve beklediği dönüşümleri sağlayan bir ortaklık sunabiliyor. Dijital teknolojileri giderek güçlenen insan Know-How’ı ile birleştiren bu hizmetler, şirketlerin daha hızlı ve daha akıllı işlemesini, iş döngülerinin her noktasında daha atik olmalarını sağlıyor. Bu hizmetler sayesinde müşterilerimiz kırsalda veya sanayi bölgelerindeki tesislerinde Connected Enterprise’ın gücünü tasarım, operasyon ve bakım aşamalarında gerçeğe dönüştürebiliyor.