Geliştirdiği inovatif teknolojiler ile toplu yaşam alanlarında insanların hayatını kolaylaştıran Apsiyon, pandemi döneminde artan talep ve kullanım oranlarıyla birlikte sağladığı istihdamı artırdı. 130 kişilik ekibiyle 920 bin konutta 1.8 milyondan fazla kişiye hizmet veren Apsiyon, pandemi döneminde Ar-Ge ve satış ekiplerini büyüttü.  

Kurulduğu 2012 yılından bugüne istikrarlı bir büyüme yakalayan ve son iki yıldır Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketinden biri olan Apsiyon, insan kaynaklarını her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde artan talep ve büyüme hedefleri doğrultusunda Ar-Ge ve satış ekiplerini büyüten Apsiyon, 2021 yılında yaklaşık yüzde 30’luk bir artış ile 40 kişiyi daha bünyesine katmayı hedefliyor.

Yazılım, ürün geliştirme ve satış ekipleri için yapılacak ek yatırımlarla birlikte, yeni teknolojiler geliştirerek, sunduğu hizmetleri çeşitlendirecek ve sektördeki liderliğini pekiştirecek olan Apsiyon, Türkiye’nin en hızlı büyüyen startuplarından birinde keyifli bir aile ortamında teknoloji geliştirmek isteyen yeni ekip arkadaşlarını sabırsızlıkla bekliyor.