ÇİFTLERE ÖZEL ÜYELİKLE KIŞI SPOR DOLU VE SAĞLIKLI GEÇİRİN… Avrupa ve Türkiye’nin en büyük şehir kulübü, spor ve yaşam merkezi Ağaoğlu MyClub, çiftlere Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya sunuyor. 16 bin metrekarelik alanda, 10 metreye ulaşan tavan yüksekliği sayesinde üyelerine ferah ve geniş atmosferiyle spor imkanı tanıyan tesis, üyelerine koronavirüs tedbirleriyle maksimum seviyede hijyen sağlıyor.

1 – 14 Şubat tarihlerinde MyClub’a 1 yıllık üye olan çiftlere; üyeliklerinde indirim, 2 ay ekstra üyelik, 1 seans uzman diyetisyen desteği ve 1 seans kişiye özel antrenör hediye edilecek.

Düzenli olarak nano gümüş iyon teknolojisiyle dezenfekte edilen ve yüksek kalite filtrelenen temiz havada spor yapma imkanı sunan MyClub’ta üyeler; ayakkabı dezenfektan havuzundan geçerek salona girişlerin yapıldığı ve spor aletleri arası sosyal mesafenin korunduğu güvenli bir ortamda gönül rahatlığıyla antrenman yapıyor. Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan kampanyayla çiftler yıl boyunca spor yapmanın keyfini çıkaracak.