Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa sunuldu. Yüzde 5 fiyat avantajına ek yüzde 10 peşinatla villa alımını kolaylaştıran Yılmaz İnşaat & FBA Yapı, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sağlıyor.

İstanbul’un doğa ile iç içe yaşam alanlarından Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa sunuldu. Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgi gören projenin ilk etabı hedeflenen tarihten önce tükenirken, ikinci etap için de konut alıcılarının ilgisi sürüyor.

İKİNCİ ETAP YÜZDE 5 FİYAT AVANTAJI VE YÜZDE 10 PEŞİNLE SATIŞTA

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde inşa edilen projenin ikinci etabı geniş bahçeli dubleks ve tripleks villalardan oluşuyor.

İkinci etap projede konut alıcılarına avantajlar sunan Yılmaz İnşaat & FBA Yapı, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerin yanı sıra yüzde 5 fiyat avantajı ve yüzde 10 peşinatla villa alımını kolaylaştırıyor.

3 MİLYON 200 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Satışa sunulan yeni etaptaki villalar, 192 metrekare ile 495 metrekare arasında değişiklik gösteriyor ve 180 metrekare ile 750 metrekare arasındaki genişliklerde bahçe tahsislerine sahip.

Düşler Vadisi Riva’nın 199 villadan oluşan ikinci etabında fiyatlar, 3 milyon 200 bin TL ile 9 milyon TL arasında değişiyor.

RİVA’NIN DOĞASIYLA UYUMLU EKOLOJİK YERLEŞİM

2 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Türkiye’nin en büyük nitelikli villa projesi olarak öne çıkarken ekolojik donatılarıyla da örnek gösteriliyor.

1 milyon 157 bin metrekare büyüklüğündeki arazide yer alan yaklaşık 4.5 km uzunluğundaki vadide biyolojik gölet, lagün alanı, cami ve okul alanları, kapalı-açık spor tesisleri, cafe-restoranlar, ticari alanlar, yürüyüş alanları, park alanları ve sağlık birimi gibi ortak donatı alanları yer alıyor.

72 bin metrekare büyüklüğündeki park alanında bir biyolojik gölet ve yaşam alanlarının içerisinde 4 bin metrekare büyüklüğünde yüzülebilir lagün oluşturuluyor.

Düşler Vadisi Riva sakinleri için hayata geçirilen ve iyi tarım yapılabilecek tarım alanının büyüklüğü ise 10 bin metrekarenin üstünde olacak.

Atık dönüşümü için de büyük yatırımlar yapılan projede tüketim atıklarını yeniden ekosisteme kazandırmayı amaçlayan kompost sistemi ve yüzey sularının değerlendirilmesi gibi donatılar mevcut.

HAKAN YILMAZ: “DOĞAYLA İÇ İÇE GENİŞ BAHÇELİ VİLLALAR”

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; “İstanbul’un doğa ile iç içe yaşam alanlarından Riva’da, son derece özel bir noktada konumlandırdığımız Düşler Vadisi Riva projemizle örnek niteliğinde bir proje hayata geçiriyoruz. Düşler Vadisi Riva, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve zengin peyzaj alanlarıyla Riva’nın yenilenen çehresinde sembol olacak.

Riva Deresi ve Karadeniz manzarasına hakim bir noktada yer alan 1 milyon 157 bin metrekarelik bir arazide geniş bahçeli müstakil villalar oluşturuyoruz. Projemizin ilk etabında beklediğimizin de üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Bu nedenle ikinci etap satışlarımızı da öne çekerek konut alıcılarının beğenisine sunduk. İlk etapta olduğu gibi ikinci etapta da natamam şekilde teslim edilecek villalar, yatırımcının tercihine göre (ince işçilik için) istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır da teslim alabilecek” dedi.

İSTANBUL’UN YENİ ULAŞIM AKSINDA

İstanbul’un yeni ulaşım aksında yer alan Düşler Vadisi, sakinlerine şehrin merkezi noktalarına kolay ve hızlı ulaşım açısından büyük avantaja sahip.

Proje, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor.