‘Future of Work – Working Facilities Project of the Year’ ödülünü aldıFlokser Kimya’nın Bakiyem.com ile beraber geliştirdiği sanal pos, tahsilat ve bayi yönetim sistemi, IDC Türkiye’nin düzenlediği CIO Awards 2020’den ödülle döndü. Web ve mobil teknolojilerle uyumlu yapısıyla pandemi döneminde ödeme sorunlarının da önüne geçen proje, yarışmada “Future of Work – Working Facilities Project of the Year” kategorisinde ikincilik ödülünü aldı.

Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk özel poliüretan Ar-Ge merkezine sahip Flokser Kimya’nın Bakiyem.com ile beraber geliştirdiği fintech projesi, IDC Türkiye CIO Awards 2020’den ödül aldı. Türkiye’nin bilişim liderlerini bir araya getiren, yarışmada, ilgili proje “Future of Work – Working Facilities Project of the Year” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

SAP ile tümüyle entegre çalışan yurtiçi ve yurtdışı kullanıma uyum gösteren bayi yönetim, tahsilat ve sanal pos sistemi, pandemi sürecinde yaşanan tahsilat sorunlarının da önüne geçerek işlevselliğini kanıtladı.