Düzcam ve endüstriyel cam sektörünün global oyuncusu Yorglass, küresel cam sektörünün liderlerini bu yıl dijital ortamda bir araya getiren Glasstec Virtual fuarına katıldı. 110 ülkeden 10 bini aşan sayıda ziyaretçisi olan fuarda bir ilki gerçekleştiren Yorglass, sektördeki dengeleri değiştirecek önemli bir yenilik olan VR Showroom’u tanıttı. VR Showroom ile Yorglass Satina ve Beyaz Eşya cam ürünlerini farklı renk ve desen seçenekleriyle bir ev dekorasyonunda keşfetmek mümkün.

Sektör oyuncuları, pandeminin değiştirdiği dinamikler karşısında hem operasyonel hem de tanıtım çalışmalarının verimliliğini artırmak için djjital ortamları daha etkin şekilde kullanıyor. Bu noktada global cam sektörünün otoritelerini pandemi sebebiyle dijital ortamda buluşturan endüstrinin en prestijli organizasyonlarından Glasstec Virtual Fuarı, firmaların sürdürülebilir karlılık hedeflerine ulaşmaları için güçlü bir alt yapı oluşturuyor.

Dijital dönüşümün sektör üssü olma hedefiyle yapılan fuar birçok inovatif yeniliğe de ev sahipliği yapıyor. Fuarın en dikkat çeken yeniliğine ise VR Showroom ile sektörün majör temsilcilerinden Yorglass imza attı