Oyun ve Espor Ajansı Gaming in Turkey’in 5 yıldır düzenli olarak hazırladığı ve her yıl merakla beklenen Türkiye Oyun Sektörü Raporu’nda yer almak üzere başvuruları başladı. Her yıl sektördeki gelişmeler ve yeniliklerin en ince ayrıntısına kadar aktarıldığı raporda yer almak isteyen şirketler için başvurular 8 Şubat 2021’de son bulacak.

Türkiye oyun sektörünün ülkemizdeki pazar büyüklüğü 2019 yılında 830 milyon dolara ulaştı. Gelişen teknoloji ve pandeminin de etkisiyle pazarın daha da büyümesi bekleniyor. Oyun ve Espor Ajansı Gaming in Turkey’in hazırladığı, sektördeki birçok firmanın kaynak olarak kullandığı, Türkiye Oyun Sektörü Raporu, bu yıl da birbirinden farklı içerik ve bilgilere yer verilecek.

Türkiye oyun sektöründe yer alan en küçüğünden en büyüğüne kadar ayırt etmeksizin tüm firmaların, bilgi ve görüşlerinin yer alacağı rapor, pandemi etkisiyle atağa geçen sektörün kilometre taşı niteliğindeki eseri olacak. Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle hazırlanan raporun başvurusu, Gaming in Turkey’in internet sitesinden yapılıyor ve başvuru tarihi 8 Şubat 2021 Pazartesi günü sona eriyor.