Evleri spor salonuna dönüştürmenin tam zamanıSporu hayatının bir parçası olarak gören ya da evde vakit geçirdiğimiz bu günlerde spora başlamak isteyen kişilerin aradığı fırsat Tchibo’da. Yaşam alanlarını sporun en keyifli üssüne dönüştürmeyi hedefleyen Tchibo, “Evde Sporun Keyfini Çıkarın” temasıyla rahat ve şık bir tayttan egzersizlerin olmazsa olmazı matlara kadar birçok alternatif sunuyor.

Tchibo, spor tutkusunu ev konforuna taşıyan yepyeni konseptiyle fark yaratıyor. Birbirinden farklı spor ekipmanlarını ve kıyafetleriyle spor keyfini bir üst noktaya taşımaya hazırlanan Tchibo, spor yapmanın en pratik yolunu sunuyor.

Etkili bir spor, doğru kıyafetlerle başlar

Bir taytla iki farklı görünüm elde edebilme olanağı sağlayan Tchibo Çift Taraflı Spor Tayt, DryActive Plus malzeme sayesinde nem transferine yardımcı oluyor. Bu sayede antrenman esnasında terlemenin yol açacağı rahatsızlık hissini minimize eden Çift Taraflı Spor Tayt, tasarımı sayesinde optimum hareket özgürlüğü sağlıyor.

Tayt ile kombinlemek için sade ve şık bir tercih sunun Tchibo, yüksek pamuk içeren Spor Tshirt, konforlu bir spor deneyiminin ipuçlarını sunuyor. Uzun sırt kısmı ve yuvarlak kenarlarıyla feminen bir görünüm sağlayan tasarım, GOTS sertifikalı ekolojik kumaşıyla cilt ile uyum sağlıyor.