Günsan Eqona ile teknolojinin hızına ayak uydurunEvlerin, kaliteli ve verimli zaman geçirdiğimiz yaşam alanlarına dönüştüğü bugünlerde hayatı kolaylaştıran tasarımlar, günlük ihtiyaçlara etkin çözümler sunuyor. Geleceği şekillendiren teknolojileri, anahtar, priz ve elektrik ekipmanlarına entegre eden Günsan ise Eqona Pratik ile standart elektrik ürün algısını değiştiriyor.

Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle fark yaratan Günsan Elektrik, Eqona Pratik serisinde yer alan Saat ve Dereceli Anahtar ile hem sıcaklığı hem de saati aynı yerden takip etmeyi sağlıyor.

Sıcaklığı da saati de anahtarınıza sorun

Eqona Pratik serisinde en dikkat çeken ürünlerin başında klasik anahtar anlayışında ezber bozan saat ve dereceli anahtar geliyor. Prizin üzerinde yer alan LED gösterge, sıcaklık ve saat verilerini gösteriyor. Beyaz ve krem renk seçeneğinin bulunduğu Saat ve Dereceli Anahtar’a minimal çerçevesi de eşlik ediyor. Çağın dinamiklerine ve değişen koşullarına uygun olarak hayata geçirilen bu tasarım, günlük hayatın yoğun temposunda yaşam alanlarındaki deneyimi daha pratik ve zengin kılmayı amaçlıyor.