Anne ve bebeklere özel ürünler geliştiren Burda Bebek, sağlıklı, güvenli ve hijyenik üretimini bir kez daha tescilleterek Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazandı. Türkiye ve Ortadoğu’nun en büyük yerli üreticisi olan Burda Bebek, Sakarya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 15 bin m2’lik üretim tesisinde ürettiği ürünleri 40’ın üzerinde ülkede anne ve bebeklerle buluşturuyor.

Türkiye’nin lider anne ve bebek ürünleri markası Wee Baby ile birlikte MyCey, Bebsi ve İngiltere’nin 1 numaralı bebek beslenme ürünleri markası Tommee Tippee’yi bünyesinde bulunduran Burda Bebek Ürünleri, sağlıklı, güvenli ve hijyenik çalışma ortamıyla COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan ve sanayi işletmelerinin COVID-19 ile mücadelesinde rehber olan “COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu”ndaki tedbirlere uyarak, denetimleri başarı ile tamamladı.

Dünyanın sayılı firmaları arasında

Burda Bebek, Sakarya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 15 bin m2’lik üretim tesisinde emzik, biberon ile birlikte 50’nin üzerinde farklı ürünü üretiyor. Esnek üretim yapısı ve yerli üretici tecrübesiyle rakiplerinden ayrılan Burda Bebek, dünyanın önde gelen makine parkurlarından birine sahip tesisinde farklı kategorilerde birçok ürünü Wee Baby ve Bebsi markaları ile üretebiliyor.