Iskandar Widjaja ‘nın  sevgililer gününe özel yeni teklisi  “ Spirited Away – Vokal “ 14 Şubat 2021 tarihinde Spotify , Apple Music, Deezer gibi müzik platformlarında ve çok özel çekilen müzik videosuyla aynı anda Iskandar Widjaja ‘nın  YouTube kanalında (https://www.youtube.com/user/violissi ) müzikseverler ile buluşacak.

Iskandar Widjaja tam “14 Şubat Sevgililer Günü” nde yeni  projesiyle hayranları ile tekrar buluşuyor.

Keman virtüözü Widjaja duygusal enstrümantal teklisi “Spirited Away” bestesinin üzerine kendi yazdığı sözlerle hazırladığı vokal versiyonunu bu özel günde dinleyicilerinin beğenisine sunacak.

Yıldız sanatçının sadece 2020 yılında imza attığı çalışmaları sosyal medya kanallarında 4,5 milyondan fazla izlenme başarısına ulaştı. Bunların arasında en çok dikkat çeken projelerinden biri olan, Endonezyalı aktris Luna Maya’nın başrolde olduğu ve Iskandar’ın hem yardımcı oyunculuk ve yönetmen yardımcılığı yaptığı “Spirited Away” adlı müzik videosu olmuştu.

Video hipnotik basitliğinin büyüsüyle tüm müzik platformlarında bir milyondan fazla rekor izlenmeye ulaştı.

Iskandar yeni çalışmasını “ Klişe bir aşk şarkısı değil, daha çok bağımsızlığı kutlayan ama duygusal olmadan acıyı kabul eden, kendini yansıtan bir ayrılık şarkısı” olarak tanımlıyor.

Kar beyazı soyut minimalizmi ile “Spirited Away” projesi, dinleyicilerde çeşitli yorumlayıcı yaklaşımlara yol açmıştı. Şimdi şarkı sözleri kullanılmasıyla vokal versiyonu artık duyguları daha da derinlere götürüyor.

Bu duygusal müzik için Iskandar’ın Berlin’deki dairesinde, müzisyenlerin hayatının bir günlük kesitinin anlatıldığı – röpteşambır ile piyano başında bir sanatçı tasviri- hiç kesilmeden tek çekimde yapılmış video 14 Şubat’ta çok sade siyah-beyaz müzik videosu ile dinleyicilerle buluşacak.

Iskandarın bu çalışması tamamen özgünlük ve dürüstlük ve müzikle ilgili!

Sanatçının önceki çok abartılı, birçok farklı lokasyonda, geniş kostüm çeşitliği veya dans tarzı içeren prodüksiyonların zıttı bir çalışma…