2-4 Haziran 2021 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde MICE ve Turizm sektörü profesyonelleri ACE of MICE kapsamında 8. kez bir araya geliyor olacak. FIT FOR FUTURE ve CONNECTING DOTS temasıyla düzenlenecek olan fuar, sektör profesyonellerine benzersiz bir MICE deneyimi yaşatırken sektörünün ticari hacmini arttırmaya hazırlanıyor.

Uzun bir aradan sonra turizm ve MICE sektörü temsilcilerinin üst düzey pandemi önlemleri alınmış bir şekilde ilk kez bir araya geleceği fuar kapsamında, 9 ana başlık altında 40 konuşmacı pandemi sonrası turizm ve MICE sektörünün geleceğini masaya yatıracaklar. Fuar, MICE ve Turizm sektörünün geleceğine damga vurmaya devam edecek.

ACE of MICE Türk Hava Yolları isim sponsorluğunda, TÜRSAB Stratejik partnerliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası, TUROFED, TUROB, Antalya Tanıtma Vakfı, AKTOB ve KOSGEB desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Infinity Visiual Fx Studio, Fuara Attığınız İlk Adımdan İtibaren Sizi Büyülemeye Hazırlanıyor! Sihirli Hologramik Açılış Şovumuzu İzlemeye Bekliyoruz.

Fuara attığınız ilk adımdan itibaren sizi büyülemeye hazırlanan Infinity Visiual Fx Studio yapacağı özel konsept ve deneyim alanları ile sizleri ACE of MICE’ın etkileyici ortamına davet ediyor. Anti Gravity konsepti ile sizleri adeta içine alacak, unutamayacağınız sihirli hologramik açılış şovumuzu izlemeye bekliyoruz.

Güvenli Fuar Ortamı Sizleri Bekliyor
4 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen ACE of MICE Awards töreninde olduğu gibi fuar alanında da üst düzey pandemi önlemleri titizlikle gerçekleştirilecek. Girişlerde dezenfektan tünelinden geçecek misafirler HES kodu tarama sistemi ile fuara giriş yapabilecekler.

Fuar alanında bulunan termal kameralı turnikeler sadece ateşi 38 derecenin altında ve maske takan misafirlere açılacaktır. Her bir misafire maske ve önlem kitleri dağıtılacak olup, stant mesafeleri ve yürüyüş alanları da pandemiye göre planlanmış olacaktır.

Uluslararası Hosted Buyer Programına Yoğun İlgi! 110 Uluslararası Satın Alıcı ve 15.000’den Fazla Ziyaretçi…

Uluslararası Hosted Buyer Programı kapsamında; yurt dışı pazardan katılacak 110 uluslararası incentive firması, PCO, DMC ve kurumsal satın alıcılar fuar kapsamında katılımcı firmalarla B2B görüşme gerçekleştirecek. 3 gün boyunca, fuara 15.000’den fazla profesyonel ziyaretçinin katılım göstermesi bekleniyor. 2021 için artan sayıda uluslararası endüstri partneri ve medya kuruluşuyla yapılan işbirlikleri sayesinde hem nicelik hem de nitelikli bir hosted buyer programıyla katılımcılar network’lerini genişletme imkanı bulacaklar.

Fuarın uluslararası MICE pazarlarındaki görünümünün ve konumunun yükseltilmesi noktasında belirlenen kapsamlı iletişim stratejisi çerçevesinde başta MICE ve etkinlik turizmi odaklı çalışan medya kuruluşları ve uluslararası derneklerle işbirlikleri genişletiliyor.

Eğlenceli ve Dopdolu Bir İçerik Sizlerle

Bu Konferans Bizim İçin!
ACE of M.I.C.E. sahnesi 8. yaşında; ışık, renk, ses ve dijital kurguların büyüleyici birlikteliğiyle hikayeler yaratanlara ev sahipliği yapıyor. Dünyaca ünlü isimler benzersiz deneyimlerini ve gelecek perspektiflerini ACE of M.I.C.E. izleyicisiyle paylaşacak.

✩ Uluslararası seyahat acentaları birlik başkanları TÜRSAB başkanı moderasyonu ile pandemi sonrası turizmin geleceğini masaya yatıracaklar.
✩ Global pazarın lider tur operatörleri ve uluslararası zincir oteller pandemi sonrası seyahat trendlerini ele alacaklar.
✩ Kurumsal şirketlerin CMO’ları geleceğin pazarlama dünyasını oluşturacak trendleri ele alacaklar
✩ Etkinlik ve sponsorluk yönetimi, iletişimde dijitalleşme, kurumsal şirketlerin kurumsal iletişim bölüm başkanları tarafından ele alınıyor olacak.
✩ Yaşasın gerçek kongreler! Kongre sektörünün geleceği ve yeni trendler PCO’lar tarafından masaya yatırılacak.
✩ Tıp’ta uzmanlık dernekleri oturumunda dernek başkanları yeni nesil hibrit kongre deneyimlerini sektörle paylaşacaklar.
✩ Galataport moderasyonu ile Cruise şirketleri üst düzey yöneticileri Cruise gemilerinde incentive etkinliklerinin avantajlarını MICE sektörü ile paylaşıyor olacak.
✩ Global DMC firmaları Türkiye pazarını ve destinasyon pazarlaması üzerine son trendleri değerlendiriyor olacaklar.

Geçen sene ilki düzenlenen ve dünya çapında konuşulan ‘Production Talks’ un ikincisi ”Masters of Production Meets in Istanbul” mottosuyla farklı projelere imza atan, ses getirmiş büyük organizasyonların yaratıcıları tekrar bir araya geliyor olacak. Production Talks, misafirlerin konuşmacılara soru sorabileceği ve sunum saatleri dışında birebir görüşme ve sohbet etme şansı bulabileceği interaktif bir etkinlik olacak. Biletler Biletix’te!

FIT TO GETHER!

AMEzing Party by Jolly MICE: Yılın En İddialı Partisine Hazır Mısınız?
Fuarın birinci günü olan 2 Haziran 2021 tarihinde 1.000 MICE ve Turizm profesyoneli Jolly MICE isim sponsorluğunda muhteşem bir parti eşliğinde İstanbul Kongre Merkezi açık alanda bir araya gelecek. Artık bir marka haline gelmiş olan “AMEzing Parti” her yıl ayrı bir konseptte düzenleniyor. Turizm , MICE profesyonelleri ve Kurumsal satın alıcıların davetli olduğu partide, video mapping şov, DJ ve sürprizlerle dolu dans performansları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşatılacak.

Ayrıntılı bilgi için:
http://ameistanbul.com/tr/