MRC Denizciliğin patronu Alpsel Mercan eşi Sedef Mercan ile birlikte hafta sonu tatili için Kaya Palazzo Kartalkaya’ı tercih etti. Yoğun iş temposuna hafta sonu tatili için ara veren Alpsel Mercan eşi Sedef Mercan ile güneşli güzel bir hafta sonu tatilinde yakın dostlarıyla Drop Lounge da bir araya gelerek keyifli sohbetler ederken; gün içinde de bol bol yürüyüş yapmayı ihmal etmediler.

Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doruk Kaya eşi Tuğana Kaya ile birlikte hafta sonunda Kartalkaya’daydı.

Pandemi döneminde  çocukları olduktan sonra daha izole yaşamaya özen gösteren Kaya çifti Kaya Palazzo Kartalkaya’ ya gelerek  keyifli bir hafta sonu geçirdiler. Kayak sporuna olan tutkusuyla bilinen Doruk bey gün içinde bol bol kayak yaparken eşi Tuğana hanım ise güneşli havanın keyfini çıkartmayı tercih etti.

Bir süre önce Antakyalı iş adamı Mustafa Rahman Tohma ile evlilik kararı aldığını açıklayan sunucu Seren Serengil geçtiğimiz hafta sonu Kaya Palazzo Kartalkaya’ da tatildeydi. 

Çift uzun süre Drop Lounge da baş başa oturup kahve içerek  güneşli havanın tadını çıkartırken; gün içinde bol bol kayak yapmayı da ihmal etmediler.

Sevilen oyuncu Pınar Altuğ Atacan eşi Yağmur ve kızları Su Atacan ile birlikte hafta sonunu Kaya Palazzo Kartalkaya’da geçirdiler.

Pandemi günlerinde ailecek oldukça izole yaşadıklarını bildiğimiz Atacan ailesi kızları Su için Kartalkaya zirveye geldiler.  Hafta sonu için zirveye yakın bir köyde dağ evi kiralayan çift;  ” Su kayak yapmayı çok seviyor normalde biz hafta sonu tatillerimizi küçük bir karavanımız var ailecek karavanda geçirmeyi tercih ediyoruz ama bu hafta Su için bir değişiklik yaptık ” diyerek kızı su ile birlikte kayak yapan Pınar Altuğ Atacan  güzel havanın keyfini çıkarttı.

Hafta içi yoğun iş temposuyla çalışan Başar Kozanoğlu ve Alize Dinçkök hafta sonu Kartalkaya’da kayarak yaparak stres atıyorlar.

Her fırsatta kaymanın kendileri için adeta bir terapi olduğunu dile getiren genç çift kayak sporunda da oldukça uyumlular. Geçtiğimiz hafta sonu Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort otelde konaklayan çift havanında güzel olmasıyla soluğu pistte aldılar. Snow board da oldukça iyi olan ikili gün boyu kayarak adeta birbirleriyle yarıştılar. 

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı’nın oğlu Emre Can  Sabancı arkadaşlarıyla beraber hafta sonunu Kaya Palazzo Kartalkaya’ da geçirdi.

Yakın arkadaşlarıyla birlikte dağa gelen Sabancı sağ elindeki küçük bir sorundan dolayı kayak yapmadı. Arkadaşlarıyla Drop Lounge da yemek yiyen Emre can Sabancı bol bol sohbet ederek güzel havanın tadını çıkarttı.