Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia, bu yıl 2-5 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) baskı dünyasını sekizinci kez bir araya getirecek. Salgın süresince sektörün yanında olan FESPA Eurasia ve ARED yönetimi, şimdi de fuarla 500’den fazla markanın katılımıyla sektöre canlılık katacak

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya’nın en büyük baskı fuarı FESPA Eurasia için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. FESPA Eurasia 2021, 2-5 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerekli tüm önlemleri alarak baskı dünyasını sekizinci kez bir araya getirecek.

‘Sektöre nefes aldıracağız’

Sektörün lider firmalarının şimdiden yerlerini almaya başladığı FESPA Eurasia 2021 için gereken tüm önlemler alınarak hazırlık yapılıyor. Yaygın aşılamayla birlikte oluşan olumlu havanın sektöre canlılık getirdiğini belirten FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, “Sektöre nefes aldırmayı hedefliyoruz. Bu yılki fuara olan yüksek talep de sektörün potansiyelini gösteriyor” diyor. FESPA Eurasia ve Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) olarak sektördeki tüm firmaların yanında olduklarını vurgulayan Betül Binici şöyle konuşuyor: “FESPA Eurasia, sektördeki şirketlerin salgın dolayısıyla işlerinde oluşan kayıpları telafi etmeleri için bir fırsat olacak. Biz de firmalara fuar katılımı ile ilgili tüm kolaylığı sağlamayı ve onlara destek olmayı planlıyoruz.”

Sektörün bütün yıl heyecanla beklediği FESPA Eurasia 2021’in bu yıl 120 katılımcı ve 500’den fazla markanın katılımıyla birlikte düzenlenmesi hedefleniyor. FESPA Eurasia 2021, baskı ve endüstriyel reklam dünyasının trendleri takip edebilmesini, fuardan ilham alarak yeni işler yaratabilmesini hedefliyor. Fuarda geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı ve endüstriyel reklama dair yeni ürünler ve teknolojiler sergilenecek.

FESPA Eurasia hakkında:

Global baskı federasyonu FESPA ve ARED (Açıkhava Reklamcıları Derneği) ortaklığıyla kurulan FESPA Eurasia, ilk fuarını 2013 yılında gerçekleştirdi. 2013 yılından bu yana toplam 7 fuar gerçekleştiren FESPA Eurasia, 2021’de 2-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde baskı dünyasını bir araya getirecek.