Dünyanın en çok satan yenilikçi, tüketici dostu el fenerlerine imza atan Nebo, yeni ürünleriyle daha önce yaşanmamış bir aydınlatma deneyimi sunuyor. Yeni C.O.B LED teknolojisiyle Lil Larry, 250 lümen fener, cep askılığıyla gittiğiniz her yere sizinle geliyor.

Nebo 6373T LiL Larry 250 Lümen LED Fener ile ışığını her an yanınızda

Günün değişen ve gelişen ihtiyaçlarına ayak uydurarak yenilikçi ve öncü aydınlatma ürünleri geliştiren Nebo, yeni LiL Larry 250 Lümen LED Fener’ini kullanıcılarının beğenisine sundu. 3 farklı modda ışık yayan fenerin, 95 lümen ve acil kırmızı flaş modu bulunuyor.

Acil ışık modunda yoğun kırmızı ışık yayan fener, tehlikeli anlarda dikkatleri üzerine çekerek, kullanıcıları bu anlardan kurtarıyor.

Su ve darbelere dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor

Eloksallı alüminyum gövde ve gömme LED gövdesi, fenerin her türlü zorlu durumun üstesinden gelmesini kolaylaştırıyor. Küçük boyutuyla kolay bir taşıma ve kullanım sunan fener, cep askılığıyla istenilen her an elinizin altında oluyor.

Kırmızı, siyah ve gri olmak üzere üç farklı renk sunan fener, su ve darbelere dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Ergonomik yapısı kayma ve düşmelerin önüne geçerken koruyucu LED gövdesi uzun yıllara dayanabilecek bir kullanım sunuyor.

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Nebo 6373T LiL Larry 250 Lümen LED Feneri’nin fiyatı 139,90 TL’dir.