Güzellik sektörüne hızlı bir giriş yapan Rosa Beauty, İstanbul’un incisi, boğazın en güzel hatlarından biri olan Yeniköy sahilinde kapılarını açtı. İş, cemiyet ve sanat dünyasından seçkin davetlilerin katıldığı bir davetle açılış yapan Rosa Beauty güzellik sektörüne şimdiden ismini yazdırdı. Cilt ve vücut bakım, Bölgesel incelme ve onarma, Kalıcı Makyaj ve kaş kontörü, masaj ve çeşitli uygulamalarla faaliyete geçti.

Rosa Beauty kurucusu eski Pr’cı şimdilerle Güzellik koçu olan Tuğba Çimen Özkan; Yaklaşık 12 sene Halka İlişkiler sektöründe PR yaptım, uzun zamandır da eğitim aldığım ve çok sevdiğim sektör olan güzellik sektörüne girdiğim için çok mutluyum.

Günümüz kadınları araştırıyor, kendine bakmayı seviyor ve artık hepimiz için bir hayat şekli kişisel bakım.. Çok uzun bir süre araştırarak girdiğim bu sektörde doğru analiz, kişiye özel bakımlar ve sıkılaşma metotları, ihtiyaca yönelik kişiye özel programlar hazırlanıyor ve kısa sürede etkili çözümlere ulaşabilmesi için kaliteli bir servis vermek için gayret ediyoruz’ dedi.