İyi Bir Yaşam için iş modeliyle pek çok kişiye iş fırsatı, yüksek teknoloji ve doğal içeriklerle harmanlanmış gıda takviyesi ürün grubuyla da sağlıklı bir yaşam sunan Kyani, hem gıda takviyesi pazarı hem de ekonominin lokomotiflerinden olmayı hedefliyor.

Pandemiyle birlikte ülkemizde ve dünyada en çok iş hacmi ve istihdam sağlayan sektörlerin başında doğrudan satış sektörü gelmektedir. Sektörde en çok bağışıklık sistemini güçlendiren gıda takviyesi ürünleri artış sağlamıştır. Kyäni’nin iş modeli hem e-ticaret hem de tavsiye ticaret-doğrudan satışı birleştiren ‘Yeni nesil ticaret’ modelidir.

Kyäni 2005 yılında ABD’de kendi sektörlerinde başarılarını kanıtlamış üç iş insanı tarafından kuruldu. Tam üç yıl süren Ar-Ge döneminde oluşturduğu beslenme sistemiyle gıda takviyesi ürünleri alanında kısa sürede çok talep gören markalardan biri haline geldi. Kyäni’nin bu başarısının altında Ar-Ge’nin merkeze oturtulduğu bir yapı olması yatıyor. 

Nesillerdir devam eden ticari başarıları sayesinde, güçlü ve istikrarlı işletmelere imza atan Kyäni kurucuları, halen aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 60’ın üzerinde ülkede faaliyetlerini sürdüren Kyäni’yi içinde bulunduğu network marketing endüstrisinde zirveye taşımaktadır. Doğal içeriklerin yüksek teknoloji ve bilim ile harmanlandığı, sağlıklı bir yaşamı destekleyen besin takviyeleri ile Kyäni, insanların hayatlarını iyileştirme misyonunu üstlenmiştir.

Kyäni’nin yaptığı herşey müşterilerine ve iş ortaklarına sağlıklı yaşam ürünleri ile fiziksel fayda, iş fırsatı, iş modeliyle finansal fayda, sosyal sorumluluk projeleriyle de ruhsal fayda sağlamak üzerine kurgulanmıştır.

Türkiye’de 2012 senesinde faaliyetlerine başlamış olan Kyäni 2020 yılından itibaren Bostancı’da çok sayıda toplantı ve konferans salonlarının ve dijital cihazların bulunduğu 9 katlı Kyäni Plaza’da 30 personeli ile iş ortaklarına ve müşterilerine tüm konforu ve en iyi çalışma ortamını sunuyor.

Kyäni Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy ‘’Doğrudan Satış Sektöründeki şirketlerin ve iş ortaklarının temsilciğini yürüten, sektörün saygınlığının sürdürülmesi ve bilinirliğinin arttırılması konusunda faaliyet gösteren, Seldia ‘Avrupa Doğru’dan Satış Derneği’ üyesi olan Kyäni’, resmi kurumlar tarafından verilen ‘Ürün Sertifikaları’ ve ‘Tedarikçi Sertifikaları’ ile iş ortakları ve müşterileri arasında bir güven çemberi oluşturuyor. 

Ayrıca ilk kez bir firma globalde IADSA üyesi olmadan, Türkiye ofisi ile GTBD (Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği) derneğine üye olmayı başarmıştır, GTBD üyeliğimiz ile kaliteli ürünlerimizin güvenilirliğine ve firma itibarımızın yükselmesine bir halka daha eklerken, sektörü de gıda takviyesi kullanımı hakkında bilinçlendiren firmalar arasına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.

Ersin Arısoy, Kyäni İyilik Hareketi kapsamında Topluma Geri Vermek’ ilkesi ile yola çıkan ve dünyada pek çok ihtiyaç sahibine umut olan Kyäni Global Caring Hands’ sosyal sorumluluk projemizin Türkiye’de oluşturduğumuz ayağında TOÇEV ve KAGİDER gibi önemli sosyal sorumluluk dernekleri ile iş birlikleri gerçekleştirerek, topluma, doğaya, ülkemize odaklı çalışmalar yapmak ve her kesim için değer yaratıcı faaliyetlerde farklı sosyal sorumluluk projeleri ile ihtiyaç sahiplerine umut vermeye devam ediyor. ‘’ dedi.

‘’ Kyäni kadın girişimcileri desteklemek üzere kadınlarımızın sektörde daha fazla yer alması için onlara tam zamanlı ya da yarı zamanlı evden veya diledikleri yerden çalışma fırsatı sunuyor. Aynı zamandaçocuklarının ve tüm ailelerinin sağlıklı yaşam sürmeleri için gıda takviyesi konusunda onları bilinçlendiriyoruz. İş ortaklarımızın arasında kadınlarımızın oranı da hızla artıyor.’’ diye sözlerine ekledi.

Kyäni Ürünleri

Yapılan çalışmalar sonucunda, modern yaşam ile insan vücudunun besinlerden gerekli tüm ihtiyaçlarını karşılayamadığı, mutlaka gıda takviyesi alarak sağlıklı / doğal beslenmeye ek destek verilmesi gerektiği bilinciyle Kyäni daha iyi bir yaşam için vücudun tüm temel ihtiyaçlarını karşılayan ürünler sunmaktadır.

Kyäni portföyündeki Wellness Üçgeni (Sunrise, Nitro FX&Plus ve Sunset), ürünlerinin içinde Vahşi Alaska Yaban Mersini, Vahşi Alaska Somonu, Nitrik Oksit, Noni gibi etken maddelerin de olduğu temel içerikleri ile bağışıklık sistemini güçlendirmeye, kalp, damar, beyin, eklem sağlığına destek başta olmak üzere, vücudunuzun pek çok farklı ihtiyacını da karşılamaya yönelik bir ürün grubudur. Wellness Üçgeni, üç adımlı bir sistem olup hem gerekli besinleri hem de bu besinlerin vücut tarafından emilmesini sağlayan bilimi içermektedir.

Kyani Protein ve Kolajen grubu ürünleri HL5 ve Fit20 de hareketli bir hayata sahip olan, sağlıklı beslenmeye inanan, iyi görünmek isteyen pek çok kişinin alması gereken protein ve kolajen ihtiyacını karşılıyor. HL5, sağlıklı cilt, sağlıklı eklem, kemik ve kas yapısı, sağlıklı sindirim sistemi, sağlıklı saçlar için çok önemli bir destek ürünü iken, Fit 20 ise kilo kontrolü, diyetlere destek, aktif bir yaşam için doğal enerji sağlayan, sağlıklı kas gelişimi ve yağ yakımını, doğal enerji artışını destekleyen bir üründür.

İyi bir yaşam amacıyla yola çıkan bir firma olarak, Kyäni tüm ürünlerini yüksek standartlarda üretiyor ve bu standartları dünya çapında ilgili kurumlar tarafından onaylandıktan sonra piyasaya sürüyor.

Kyäni 2021 Vizyonu

2020 senesinde Kyäni operasyonlarının olduğu 60’ın üzerinde ülke arasında Kyäni Türkiye ciro büyümesinde dünya çapında bir numara olmayı başardı. %116 ciro büyümesi ile birlikte müşteri sayısı üç kat, yeni iş ortağı sayısı %146 arttı. Toplam cironun %43’ü mevcut iş ortakları, %57’si yeni iş ortakları ve müşteriler tarafından gerçekleştirildi.

Kyäni Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy ‘’ Şirketin 2021 vizyonu, sektördeki pazar payını artırmak ve Kyäni’yi sektörün zirvesine oynayan büyük şirketler arasındaki yerini sağlamlaştırmak ve Kyäni Türkiye’nin Kyäni Globalde ciro büyümesindeki birinciliğini 2021 yılında da sürdürmektir. 2008-2020 yılları arasında cirosunu 2 milyon dolardan 250 milyon dolara çıkartarakrekor sayılabilecek bir büyüme gerçekleştiren Kyäni, 2025 yılı için 5 milyar dolar ciro hedeflemektedir.

Şirketin en önemli hedefi de klasik ticaretten farklı iş modellerine geçişi destekleyerek farklı iş modellerinin, farklı sektörlerce kopyalanarak yeni ticaret modellerinin oluşmasına ilham olmak. Kyäni’nin eticaret ve tavsiye ticaret / doğrudan satışın bileşimi olan iş modeli ile sektörde farklı ancak geleceği en parlak olan yeni nesil ticareti sunuyor. Ülkemizdeki işsizliğe online iş fırsatımızla çözüm önerileri sunma, ek gelir ile gençlerin ve kadınlarımızın evden veya part time çalışmalarıyla ekonomiye katılımını artırmaktır. ‘’ dedi.

Kyäni Pazarlama İletişim Yatırımları

Kyani Türkiye ekibinin, Kyäni’nin faaliyetinin bulunduğu tüm ülkeler için hazırladığı farklı dillerdeki marka ve ürün videoları ile firma dijitaldaki iletişimini de güçlendirmektedir. İş Ortaklarına ve müşterilerine kurumsal websitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden düzenli ürün ve iş fırsatı iletişimi yapmakta, hizmet ve yatırımlarla ilgili vermiş olduğu düzenli bilgilerle onları beslemektedir. 

Kyäni,dinleyen, ihtiyaçlara cevap veren, bilinçli, sorumlu, güvenilir, girişimcileri destekleyen, doğal içerikler ve yüksek teknoloji ile pazara değer katan, sağlıklı yaşam bilinci taşıyan, itibarlı, güvenilir, dürüst marka olma stratejisi ile son dönemlerde yatırımlarını dijital pazarlamaya odaklamıştır. Sektörde ilk kez global bir firmanın film ve ürün videoları 3d animasyonlu, high-tech Türkiye ekibi tarafından Türkiye’de çekilerek Türkçe, İngilizce, Almanca dillerinde tüm Kyäni ülkelerinde kullanılmaktadır. Firma önümüzdeki günlerde de pazarlama yatırımlarına devam ederken bir taraftan da iş ortaklarına yüksek teknoloji ile harmanlanmış iş geliştirme araçları sunmaya devam edecektir. Tüm bu faaliyetlerle Kyani, Hayatları İyileştiren, Sağlıklı ve Enerjik, Sevilen Marka imajını güçlendirmektedir.