Sensa Nilo ile Brezilya kuvarsitinin cazibesini hissedin.Cosentino’nun özel leke korumalı doğal taş serisi Sensa’nın eşsiz renkleri girdiği her alanda doğanın dokunuşlarını hissettiriyor. Sensa Nilo’nun koyu siyah ve parlak gri tonları, yüzeylere cezbedici bir ritim kazandırıyor.

Yenilikçi mimari yüzeylerin dünya lideri Cosentino’nun doğal taş serisi Sensa, doğal taşların büyüsünü mekanlarla buluşturmaya devam ediyor. Brezilya kuvarsiti Nilo, doğanın kendi içindeki ritmini yansıtıyor.

Doğanın sanatını en ince ayrıntısına kadar veriyor

Sensa’nın Premium Koleksiyonu’nda yer alan Nilo, parlak yüzeyiyle kolayca fark edilen bir zarafet sunuyor. Üzerinde gri damarlar bulunan yüzey, koyu siyah arka planıyla doğanın sanatını en ince ayrıntısına kadar veriyor.

Siyah ve griyle yakalanan uyum

Usta bir sanatçının elinden çıkmış edasıyla mekanlara esşiz bir uyum katan yüzey, girdiği alanlarda kendi esintisini hissettiriyor. Siyah ve griyle yakalanan doğal akış, yüzeye mutfak tezgahlarından banyolara, zeminlerden duvar kaplamalarına kadar geniş bir kullanım imkanı tanıyor.  

Cosentino Group Hakkında

Merkezi İspanya’da bulunan Cosentino Group, mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzeylerin üretim ve dağıtımını yapan global bir aile şirketidir. Sektöründe dünya çapında lider olan Cosentino Group, yenilikçi yaklaşımlar ile trendleri belirleyen ve insan hayatına değer katan çözümler tasarlamaktadır.

Bu vizyon dahilinde, sıra dışı ve öncü ürünler olan Silestone, Dekton ve Sensa gibi ileri teknolojiye sahip ürünleri geliştirmiş ve mimari alanlarda eşsiz tasarımların yaratılmasını sağlamıştır. Grup, kalkınmasını uluslararası genişlemeye, yenilikçi bir araştırma ve geliştirme programına, çevreye ve sürdürülebilirliğe saygıya, topluma, faaliyet gösterdiği yerel toplulukların eğitim, eşitlik, sağlık ve güvenliğine yönelik devam eden kurumsal yükümlülüğe dayandırmaktadır.

İspanya Almeria merkezli Cosentino Group, ürün ve markalarının dağıtımını 80’den fazla ülkede yapmaktadır. 29’u kendine ait tesislerde olmak üzere, 32 ülkede faaliyet yürütmektedir. Grubun Almeria’da altı, İspanya’da bir akıllı lojistik platformu olmak üzere yedi fabrikası ve dünya genelinde 140’tan fazla ticaret ve iş birimi mevcuttur. Cosentino Group finansal cirosunun yüzde 90’ını uluslararası pazarlardan elde etmektedir.