Televizyon ekranlarında başta Alişan ve Saba Tümer olmak üzere yaptığı yaşlandırma ve çeşitli tarzlardaki makyajlarıyla ünlenen ve magazin dünyasının yakından tanıdığı Arzu Yurter, güzellik mağduru oldu. Yaşlılığa bağlı olarak oluşan deformasyonlar için ve engellemek amaçlı ameliyat yerine küçük donuşları tercih eden ünlü makyaj sanatçısı Arzu Yurter, medikal işlemleri tercih etti.

Arkadaş tavsiyesi üzerine gittiği ve kendisini doktor olarak tanıtan Secret Lifting markası altında çalışan Nalan Aydın’a kendini emanet etti. Dolgu işlemi yaptıran usta makyöz Arzu Yurter, işlem sonucunda yüzünde ağrılı bezeler oluştuğunu ve bezelerin ses tellerine baskı yapması neticesinde sesinin kısıldığını, zaman zaman çeşitli şişliklerle de karşılaştığı vurgusu yaparak avukatı aracılığıyla dava açtı.

Başarılı makyaj sanatçısı Arzu Yurter “Tavsiye edilen Nalan Aydın’a gitmeden önce sayfasını inceledim benimde yakından tanıdığım ünlüleri görünce rahatladım, ilk planda düşünemedim o ünlüler parasını alıp reklam yapıyor, kendisine uygulatmıyorlar, bende aldandım ve cezasını çekiyorum, hakkımı arayacağım” dedi. Güzellik sektörünün her geçen gün geliştiğini ifade eden Arzu Yurter, çok iyi araştırmazsanız benim gibi mağdur olursunuz, yaptırdığım işlemi düzeltmesi için kapı kapı doktor geziyorum ve arıyorum, aman dikkat, vurgusunu yaptı.