Sadeliğin kusursuz halini son derece zarif ve fonksiyonel ürünleri ile birleştiren Güral Porselen, yeni evlenecek çiftlerin sofralarında umudu, iyimserliği ve mutluluğu misafir etmelerine olanak sağlayacak. Baharın yaklaşmasıyla birlikte tatlı bir telaş içerisinde düğün hazırlığı yapan çiftler Güral Porselen’in eşsiz tasarımlarıyla yılın trendi olan asil sadeliğin kusursuz halini sofralarına taşıyacak.

Yeni başlangıçlar yapılan en güzel ve en özel anlardan biri olan evlilik sürecinde yeni hayatına adım atacak çiftler için Güral Porselen, çeyizlerin en olmazsa olmaz parçalarını en doğal malzemelerden ürettiği yüksek kaliteli ve modern ürünleriyle birleştiriyor. Güral Porselen, mükemmel sunumlar için tasarladığı her yeni güne mutluluk katacak tasarımlarını sadeliğin kusursuzluğuyla sofralarda sunacak.

Güral Porselen’in Çeyiz Setleri İle Mutluluğa Evet!

Tencere setinden kahvaltı takımlarına, çatal bıçak setinden yemek takımlarına kadar çeyizlerin baş tacı ürünleri tamamlayan Güral Porselen’in yüksek kaliteli ve modern ürünleri, evlenecek çiftlerin hünerli elleri ile birleşerek birlikte yenecek yemekleri unutulmaz kılacak. 

Evin en temel ihtiyacı olan birbirinden eşsiz ve her zevke hitap eden ürünleri güvenli, garantili ve hızlı teslimat anlayışı ile ulaştıran Güral Porselen, yeni evlenecek çiftlerin düğün stresini azaltmalarına yardımcı olacak.

Dilerseniz mutluluğa evet çeyiz paketleri ile set halinde, dilerseniz de her parçayı ayrı ayrı seçip kendi zevkinize göre Güral Porselen ürünlerinin kalitesi ile buluşabilirsiniz. Güral Porselen’in evlenecek çiftler için hazırladığı birbirinden şık ürünlerden oluşan Tatlı Telaş, Mutluluğa Dair, Harikalar Diyarı, İlk Görüşte Aşk ve Yeni Hayat isimli 5 farklı çeyiz paketi ile mutluluğa evet denecek.

Geleneksel zanaat bilgisini ve estetik anlayışını çağdaş üretim teknikleriyle birleştiren Güral Porselen ürünlerine ve çeyiz paketlerine ‘’Gural.com.tr’’ adresinden ve tüm satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Güral Porselen hakkında:

Üretim kapasitesi, üstün teknolojisi ve ürün çeşitliliği ile sektörün öncü firmalarından biri olan Güral Porselen, faaliyet gösterdiği porselen sektöründe modern üretim teknolojileri kullanarak, çevreye duyarlı, sağlıklı ve kullanışlı ürünleri ile globalleşen dünyada ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

Üretim tesislerindeki fırınlarının birçoğunda ısı geri dönüşümüyle enerji tasarrufu sağlayan Güral Porselen, sürdürülebilir dünya faaliyetlerine önem veren çevre hassasiyeti yüksek bir firma olarak sektörünün liderleri arasında yerini almıştır. Güral Porselen, 2019 yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde ‘Porselen ve Seramik Sofra Mutfak ve Seramik Süs Eşyası’ kategorisinde kusursuz tasarımlarıyla 1.’lik ödülüne layık görülmüştür.