Bilinçli ebeveynlik konusunda dünya çapında tanınan Uzman Aletha J. Solter’ın kaleme aldığı Oyun Oynama Sanatı, Bilinçli Bebek, Çocuğunuza Kulak Verin, Ağlamalar ve Öfke Nöbeti kitapları, Audioteka’da ebeveynleri bekliyor.

Binlerce sesli kitaba ev sahipliği yapan Audioteka, eğitim kategorisinde sunduğunu onlarca yararlı içerikle, sesli kitap dinleyicilerinin beklentilerine cevap veriyor.

Özellikle de çocukların gelişiminde işini şansa bırakmak istemeyen farkındalığı yüksek ebeveynler için birçok seçkiyi bir araya getiren Audioteka, Aletha J. Solter’ın kitaplarıyla anne babalar ve profesyoneller için bilinçli ebeveynlik için yol gösteriyor.

Bebeklerinizin davranışlarının şifresi çözülüyor

Çocukların davranışını oyunlar aracılığıyla çözmeye odaklanan Oyun Oynama Sanatı, hangi tür oyunların ebeveyn-çocuk ilişkisini güçlendirdiğine değiniyor.

Zeyno Burcu Temel tarafından seslendirilen bu çocuk eğitim kitabı, anne babalar için keyifli bir oyun becerisi kazanma serüveni yaratıyor. Solter’in bir diğer kitabı olan Bilinçli Bebek ise Yasemin Baş tarafından seslendiriliyor.

Çocuk yetiştirmede bir devrim niteliği taşıyan Bilinçli Bebek, kendine güvenen ve bilinçli bireyler yetiştirme yolculuğunun ilk 2,5 yılında anne babalara hayat kurtaran önerilerde bulunuyor.

Çocuk eğitiminde şaşırtıcı, etkili ve işe yarayan çözümler

Yazarın Çocuğunuza Kulak Verin kitabı, 2 ila 8 yaş arasındaki çocuğunuzun sorunlarına kalıcı ve yaratıcı çözümler sunuyor. 2 ila 8 yaş arası dönemdeki gelişimlerini, duygusal ihtiyaçlarını ve ebeveyn olmanın zorluklarını inceleyen bu kitap, Dilek Gürel’in keyifli anlatımıyla ebeveynleri bekliyor. Ebeveynlerin çocuklar karşısında en çaresiz kaldığı anların başında ağlama ve öfke nöbetleri geliyor.

Bu noktada anne ve babalara yol gösterecek olan Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri kitabı, hem ağlama ve öfke nöbetlerinin altında yatan ihtiyaçları gözler önüne seriyor. Aynı zamanda hem anne babaların hem de çocuklarla ilgilenen diğer yetişkinlerin bu sorunla nasıl başa çıkabileceklerini anlatıyor.

Audioteka Hakkında: Audioteka, Polonya merkezli bir Sesli Kitap cep telefonu uygulamasıdır. 2 senedir Türkiye’de de faaliyet gösteren Audioteka, 1000’den fazla Sesli Kitabın ve daha birçok sesli içeriğin Türkçe olarak seslendirilmesi ve son kullanıcı ile ulaşmasını sağlamıştır. Kitapların tek tek olarak da satın alınmasına imkan veren uygulama, ilk 14 günü ücretsiz olmak kaydıyla, aylık 19.90TL ücretle tüm kitaplara erişim imkanı sağlamaktadır