Evin en önemli bölümü olan mutfak alanları için birbirinden yaratıcı çözümler sunan Bodrum Mutfak Mobilya, mutfakta yer olduğu kadar zaman da kazandıran kullanıcı dostu bir model olan Cashmere Mutfak’ı tasarladı. Alışılmışın dışında yerleşim düzeni ile fiziksel ve ergonomik kolaylık sağlayan Bodrum Mutfak Mobilya’nın Cashmere modelinde, bel hizasındaki bulaşık makinası ve gizli tekerlek sistemi ile fonksiyonellik sunan ada ünitesi dikkat çekiyor. 

Mutfağınıza derinlik ve ferahlık kazandıran dolap ve raf kapakları ile ideal çözümler sunan Cashmere Mutfak, kullanım kolaylığı ile hem alandan hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

Türkiye’nin en prestijli mutfak ve mobilya tasarım markalarından olan “Bodrum Mutfak Mobilya”, birbirinden farklı renkleriyle oluşturduğu özel tasarımları ile kullanıcıların karşısına sayısız alternatifle çıkıyor.

Hayatı Kolaylaştıran Cashmere Mutfak Modeli, Dar Alanların Kurtarıcısı

Dar mutfaklara özel olarak tasarlanan Bodrum Mutfak Mobilya’nın Cashmere modeli, mutfakta alışılmışın dışına çıkıyor. Mutfakta alanı ve zamanı iyi değerlendirmenizi sağlayan Cashmere Modeli, bel hizasında bulaşık makinası ile mutfakta geçirilen zamanı keyifli hale getiriyor.

Cashmere modelinde gizli tekerlek sistemi ile fonksiyonellik kazanan ada, her gün kendinize yeni bir mutfak yaratabileceğiniz eğlenceli ve pratik bir kullanım sunuyor. Kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak şekilde dar alanlara özel olarak tasarlanan Cashmere modelinde çekmece içi raf sistemi ile mutfağınızın daha yalın görünmesini sağlayabilir, düzen kurarken her köşeyi değerlendirebilirsiniz.