Tarladan tabağa en taze haliyle sofradaTaze sebze ve meyve sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi. Onları en taze haliyle tüketmek de bir o kadar önemli. Ancak meyve ve sebzelerde besin değeri kaybı, dalından kopartıldığı anda başlıyor ve bunların soframıza kadar olan yolculuğu süresince devam ediyor. Meyve ve sebzeleri taze saklamanın en iyi yöntemi ise yüksek teknolojiyle şoklamak; yani çözüm dondurulmuş ürünlerde…

Dalından koparılan meyve sebzelerin satış noktalarına, oradan da soframıza ulaşana kadar en az 7 günlük bir yolculuğu var. Bu yolculuğu sırasında da besin değerini kaybetmeye devam ediyor. Dondurulmuş gıdalar ise tesislerin hasat alanlarına yakın kurulması sayesinde, ürünlerin en fazla 8 saat içerisinde şoklanmasıyla üretiliyor.

Uygulanan yüksek teknoloji de, ürünlerin besin değerini kaybetmeden dondurulmasını sağlıyor. Besin değerini kaybetmemesi ve güvenilirliği ile diyetisyenlerin de tavsiye ettiği dondurulmuş gıdalar, pratikliği ve derin dondurucuda saklanabilme özelliği ile de hayatı kolaylaştırıyor.