Universal Robots, cobot’ların geleceği ve üretime etkilerini anlatmak üzere Fütürist, Ekonomist, Dijital+Yazılım Ajans Başkanı Ufuk Tarhan ile ücretsiz canlı bir webinar düzenliyor. 26 Kasım 2020 Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek “Cobot Dünyasını Ufuk Tarhan ile Keşfedin” adlı webinarda, cobot’ların geleceği tartışılarak, üretime katkıları incelenecek. Webinarda, üreticilerin gelecek üretim modellerini yakalayarak, gerçek verimlilik ve üretim artışı sağlaması için örnek uygulamalar da paylaşılacak.   

Dünyanın 1 numaralı kolaboratif robot üreticisi Universal Robots, sektörlerin gelişimine ve geleceğine ışık tutarak, adından uzun süre söz ettirecek etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Fütürizm üzerine yaptığı çalışmalar, sürdürülebilir geleceğe dönük tasarladığı iş modelleri ile tanınan Fütürist Ufuk Tarhan ile birlikte cobot teknolojilerinin ele alınacağı “Cobot Dünyasını Ufuk Tarhan ile Keşfedin” başlıklı webinarda, Universal Robots Türkiye&MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, cobot’ların üretime, dijitalleşmeye ve geleceğe etkilerini, üretime sağladığı avantajları paylaşacak.

Katılımcıların soruları da yanıtlanacak

Ufuk Tarhan’ın konuşmacı olacağı seminerde, cobot’ların esnek üretim modelinde hangi süreçlere dahil olduğu, hangi amaçlarla kullanıldığı sorularına yanıtlar aranırken, üretim süreçlerinde cobot’ların sağladığı dönüşüm, dijitalleşme ve yapay zeka gibi başarı hikayeleri de anlatılacak. Kurulumdan programlamaya kadar tüm cobotlu üretim sürecinin baştan sona katılımcılarla paylaşılacağı webinarın sonunda katılımcıların soruları yanıtlanacak. 

Webinarlarımızla üreticileri gelecekte yolculuğa çıkarıyoruz

Teknolojinin gelişmesine bağlı, üretim modellerinin de sürekli değiştiğini belirten Kandan Özgür Gök, “Günümüz teknolojisi son derece hızlı bir şekilde gelişirken ve değişirken, teknolojilerimizle üreticilerin geleceğin üretim modellerini ve teknolojisini yakalamalarına yardımcı oluyoruz. Gelecekte makineler, ürünün hammaddeden son kullanıcıya ulaşacağı bütün süreçlerde yer alacak.

Yapay zeka, nesnelerin interneti, bulut teknolojileri, otomasyon ve birçok ileri teknoloji bizi makinelerin üretim modeline yaklaştırıyor. Tabii insan faktörünün kilit faktör olduğunu unutmadan bu değişimlere ayak uydurmanın son derece önemli olduğunu bilerek, teknoloji ve ürünlerimizin yanı sıra düzenlediğimiz seminer ve online etkinliklerle bugünün ve geleceğin üreticilerini bilgilendiriyoruz. Onları adeta gelecekte yolculuğa çıkarıyoruz ve öngörülü davranmalarını sağlıyoruz” dedi.