Her döneme ve tarza uyum sağlayan ayna camlı ve kahverengi tonlarındaki güneş gözlükleri kış aylarında da vazgeçilmez modeller arasında yer alıyor. Kışın tarz kombinlerinin tamamlayıcısı olan güneş gözlükleri ise dünya markalarının birbirinden farklı modellerini bir araya getiren Atasun Optik’te sizleri bekliyor.

Sadece yaz aylarında değil yılın her döneminde vazgeçilmez aksesuar olan güneş gözlükleri, kış güneşinden korunmak isteyenlerin de tercihi olmaya devam ediyor. Atasun Optik, her bakışta tarz olmak isteyenleri dünya markalarının birbirinden farklı güneş gözlüğü modelleriyle bir araya getiriyor. Yaz aylarında tercih edilen ayna camlı güneş gözlüğü modelleri, kış aylarında da modasını kaybetmeyerek hem kadın hem de erkeklerin kombinlerinde tamamlayıcı görev üstleniyor.

Kış ruhunu yansıtan kahve ve toprak tonlarındaki güneş gözlüklerinin kazak, hırka, kaban, ekose ve yeşil tonlardaki kombinlerle uyumu da her zamanki gibi göz dolduruyor. Kendi modasını yakalamak isteyenlerin buluşma noktası olan Atasun Optik, Ray-Ban, Michael Kors, Prive Revaux, Burberry, Unofficial, Calvin Klein gibi dünya markalarının güneş gözlükleriyle tarzından vazgeçmeyenleri bekliyor.