Yılın en heyecanlı ve ışıltılı dönemi geldi. 2020’yi geride bırakarak, yeni bir yıla ve umutlara kucak açma zamanı… Tchibo yeni yılı sürprizler ve ışıltılarla kutluyor. Yeni yıl için hazırladığı “Evlerde Yeni Yıl Işıltısı” temalı ürünleriyle herkesi evlere biraz ışıltı katmaya çağırıyor. Hazırladığı özel temaları ile hayata dair konforlu ve pratik çözümler sunan Tchibo, yeni yıl kutlamalarına ışıltı katmaya hazırlanıyor.

Mumlar, LED aydınlatmalar ve pırıltılı süsleme aksesuarlarının öne çıktığı  “Evlerde Yeni Yıl Işıltısı” teması, evde sevdiklerinizle geçireceğiniz yılbaşı akşamını bir kutlamaya dönüştürmeye yardımcı olacak.

Evler ışıl ışıl parlasın

Parlak iple dokunmuş yuvarlak formlu Amerikan Servisler bordo tonlarının tüm göz alıcılığını ve ışıltısını sofraya da taşıyor. Kırmızı renkli hareketli LED ateş ve ışıldama efektli mumlar, artık dekorasyonların tamamlayıcısı hale geldi.

Evin belirli noktalarında ve özenle hazırlanan yılbaşı sofralarında ortama farklı bir ışık katacak. LED‘li Kozalak Mumlar ise hem yeni yılın  hem de kış dekorasyonunun tamamlayıcı öğelerinden…

Yıldız ve elmaslarla bezeli LED Süslü Işıkları askı delikleri ile her yere asmak mümkün. Yıldız formundaki LED ışıklı süsleme evin en güzel köşesinde bir yıldız gibi parlayarak; 40 LED ışığı ile sıcak beyaz bir ışık veren LED Noel Ağacı ise çam ağacı formuyla yılbaşı süslemelerinin vazgeçilmez aksesuarları olarak evlerde yerini alacak.

Yılbaşı heyecanını daha kapıda karşılamak isteyenler için çam görünümlü LED‘li Dekoratif Çelenk, muhteşem görünümlü çam ağacı baskılı Perde ve kadife kaplı, farklı bölmeleriyle son derece kullanışlı Takı Kutusu da “Evlerde yeni yıl ışıltısı” temalı ürünler arasında dikkat çekiyor.