İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonuyla Hindistan’ın büyüleyici manzarasında çekici bir yolculuğa davet eden Hemington, daha geniş ve ferah bir alışveriş imkanı sunan Akmerkez mağazasında özgün tasarımlarını müşterileriyle buluşturuyor.

Yenilenen yüzüyle Hemington Akmerkez mağazası rahat, modern ve steril bir alışveriş ortamı sunuyor. Müşterilerin aradıkları ürünü kolayca bulmalarını sağlayan yeni nesil mobilyalar, dijital bilgilendirme ekranlar, rahat kabinler ve uzman personeli ile Hemington Akmerkez özgün bir alışveriş deneyimi vaad ediyor. 

Hemington, doğal, nefes alabilen triko polo t-shirt tasarımları, %100 pamuktan üretilen çarpıcı detaylara sahip gömlekleri ve rahatlığı simgeleyen keten pantolonlarıyla İlkbahar/Yaz sezonunu casual tarzla yorumluyor. Koleksiyon; ince düşünülen kusursuz detayları, özenle seçilen doğal kumaşları, ustalıkla işlenen tasarımları ve ilham veren renk kombinasyonlarıyla maskülen bir şıklık sunuyor.

Hemington tasarımları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM mağazalarında ve hemington.com.tr  online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor. Ayrıca Hemington müşterilerine, Türkiye’de bir ilk olan “Moda Kapıda” servisi ile, hemington.com.tr’den alınan ürünleri farklı beden ve kombinleri ile ev ortamında deneme ayrıcalığı yaşatıyor.