Özel koruyucu emzik kabı ile emzik kullanılmadığı zamanlarda hijyenik olarak saklanabilen Wee Baby Sevimli Hayvanlar 2’li emzik, hijyene özen gösteren annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Ortodontik damaklı yapısı ile bebeğin doğal damak gelişimini de destekleyen emzik, canlı renkleri ve üstündeki sevimli hayvan figürleriyle bebeklerin de favorisi olacak.

Anne ve bebeklerin değişen ihtiyaçlarına uygun ürünler sunan Wee Baby, annelerin hijyen ve temizlik konusundaki hassasiyetlerine Sevimli Hayvanlar 2’li emzik ile yanıt veriyor. Kullanılmadığında özel koruyucu kabında hijyenik olarak saklanabilen emzik, sürekli temizleme ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Delikli tasarımı, emziğin bebeğin ağız çevresine yapışmasını engelleyerek bebeklerin hassas ciltlerinin tahriş olmasını engellemeye yardımcı oluyor.

Sevimli hayvanlarla daha eğlenceli

Ortodontik yapısı ile bebeğin doğal damak gelişimini de destekleyen Sevimli Hayvanlar 2’li emzik, özel ‘Hava alan sistem’i ile emziğin bebeğin ağız içine yapışmasını engelliyor. BPA içermeyen güvenli materyalden üretilen Sevimli Hayvanlar 2’li emzik, bebeklerin keyifle emmesi için üzerindeki sevimli hayvan motifleriyle de dikkat çekiyor.

Sağlıklı silikon kullanılarak yapılan emzik ucu sayesinde ısırmaya ve çekmeye de dayanıklı olan Wee Baby Sevimli Hayvanlar 2’li emzik ve Wee Baby’nin diğer ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak için http://www.weebaby.com.tr/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bünyesinde Türkiye’nin lider anne ve bebek ürünleri markalarından Wee Baby ile birlikte MyCey ve Bebsi markalarını bulunduran Burda Bebek Ürünleri, aynı zamanda da İngiltere’nin 1 numaralı anne bebek ürünleri markası olan Tommee Tippee’nin ve ayrıca Kietla ve Freeds’in distribütörlüğünü yapıyor.