Müzik Vakfı tarafından düzenlenen ve Avrupa Festivaller Birliği’nin de üyesi olan 24. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali’nin 21 Haziran gecesi İtalyan besteci ve piyanist KİANN’ın kapanış konseri  ile sona erdi .

Bellapais manastırında gerçekleşen kapanış konserinde önlü besteci ve piyanist Kiann’a çello da Pelin Odabaşı ,keman da Gözlem Özdeğirmenci ve İzmir Devlet opera balesinin başarılı mezzosopranosu Aylin Odabaşı eşlik etti .

Dünya Müzik gününe denk gelen gecede Kiann kendi bestelerinden oluşan 16 şarkılık bir repertuarı seyirciyle buluşturdu .5 bestesini solo piyano ,diğerlerini keman ve çello eşliği ile çalan piyanist 2 vokal parçasını ve finali ünlü soprano Aylin Odabaşı ile yaparak dinleyicileri kendisine hayran bıraktı.Farklı tarzları ve türleri bir araya getirerek eserlerine benzersiz ve kişisel boyut getiren İtalyan besteci salondaki izleyicilerin beğenisini kazanarak dakikalarca ayakta alkışlandı .

Tüm dünyada büyük başarılara imza atan sanatçı Türkiye ,Türkiye Cumhuriyetler Devletleri ve Mena Bölgelerinde KAM Management tarafından temsil edilmekte.