Radikal bir karar ile sanat dünyasının Androjen gazeteci ve süper modeli Ferhat Şirin, İlk sinema projesi ve uluslararası moda çekimi için, Sharin (Şarin) olarak yepyeni bir başlangıç ile yeniden doğuş olarak adlandırdığı bu değişim için, bakın neler söyledi.

Bir yıldır ilk sinema deneyimim için ciddi bir çalışma içinde buldum kendimi. Bu proje ile ilgili maalesef belirli ölçüde konuşmak zorundayım. 

Kadroda ben hariç herkes profesyonel oyuncu. O yüzden daha uyumlu ve profesyonel bir iş için var gücümle çalışıyorum. Ne kadar başarılı olurum bilmiyorum, birlikte seydedip karar veririz. 

İkinci projemiz moda dünyasının çok önemli ekibi biraraya gelip uluslararası bir moda çekimi için, ciddi hazırlıklarımız devam ediyor. Bunun için de, madem dünya moda dergileri ve podyumları için çalışacak isem. Aynı oyunculuk için gösterdiğim çalışmayı. Modellik için de ayrı yapıyorum. Sadece yaşamak için organik besleniyorum. Erken uyku, ciddi doğada spor ve egzersizler yaparak bir nevi 

Spor ile meditasyonu birleştirerek yapıyorum. Buda hem formda kalıyor  ve ruhuma da, yaşantıma, sağlığıma da şifa gibi geliyor dedi.

Bizde Yeni projelerinde ve Sharin değişiminde başarılar diliyoruz.