GÜNAY RESTAURANT BU SEZON YALIKAVAK’TABodrum’un gözde yerlerinden Yalıkavak, bu sezon yine birbirinden güzel mekanlara ev sahipliği yapıyor. Kaliteli eğlencenin sevilen adresi geçen yaz Gündoğan’da hizmet veren Günay Restaurant, bu yaz yeni yerinde Yalıkavak’ta misafirlerini ağırlayacak. Günay Restaurant’ın yanı sıra Paysage Restaurant, Şenol Kolcuoğlu Kebap ve Costa Beach de Ege’nin incisi Bodrum’da tatilcilerin uğrak yeri olacak.

4 bin metrekarelik bir alanda denize sıfır olarak hizmet verecek olan Günay Restaurant’ta geçen yaz olduğu gibi bu yaz da yine Türk müziğinin efsane isimleri sahne alacak. Misafirler sezon boyunca Ebru Gündeş, Ajda Pekkan, Volkan Konak, Candan Erçetin, Funda Arar-Kubat, Selami Şahin-Gülben Ergen, Şevval Sam-Cenk Eren, Emel Sayın-Ferhat Göçer, Bülent Ersoy-Fatih Ürek, Serkan Kaya gibi sevilen isimlerin performansı eşliğinde, Günay’ın yenilenen yepyeni konsepti ve dekorasyonuyla yazın keyfini çıkaracak.

Zengin deniz ürünleri mönüsüyle gurme lezzetler sunan Paysage Restaurant da bu yaz Bodrumlularla buluşuyor. İstanbul’da ilk metrekarelik kebabın adresi olan Şenol Kolcuoğlu Kebap, imza tatlarını muhteşem deniz manzarasıyla misafirlerine sunacak.